ALLT

Du var mitt allt.


I can still recall our last summer
I still see it all
Walks along the Seine, laughing in the rain
Our last summer
Memories that remain


Jag kommer alltid älska dig min vän
Det är bevisat du har en plats i mitt hjärta som ingen kan ersätta.

juljuljul

Men julen har också sina baksidor för min del , Alla går runt prstar umgås donar i köket medans jag bara sitter på en stol! Då verkligen känner jag mig utanför, Alla har så lätt att bara när man är klar med något gå och ställa sig i köket och fortsätta diskutera medans jag inte orkar att gå runt så mycket med proteserna!
Sen dans runt julgran det är ju nästan det värsta ! Jag gick in i köket oh satt ensam och försökte hålla tillbaksa tårarna medans alla andra sprang runt julgran och skrattade och skojade och hade hur kul som helst!
Jaja någonting man får vänja sig med !

Godnatt!

juljuljul

Det har vart en stressig jul med väldigt lite julkänsla, men också trevlig!
Julafton spenderades hemma hos mig med en del av släkten med massa god mat och julklappar!
Menpå morgonen bar det av till stallet och släppa ut hästar Cocky fick en hel påse med en massa gott.
Sen fick jsag en lädergrimma på kvällen som cocky fick idag hon vart jätte fin!
Sen idag var vi hemma hos mamma och pappa och fortsate äta julmat, öppna klappar och umgås!
Sen spelade vi vårt lilla julspel som vi alltid gör, Det är så roligt för alla blir verkligen som barn på nytt alla sitter och skriker soch stojar hur kul som helst hehe !
Och jag fick nattlinet som veronica och jag krigade om hehe.


Spelet går till såhär:
Under hösten  bestämmer vi en bokstav och detta år var det N så köper alla något på N för ca 50kr
Sen när julafton kommer lägger man upp alla paket på bordet så har man 2 tärningar så slår man tärningarna hela tiden efter varan och varje gån man får lika får man ta en julklapp. när alla är slut så öppnar man dom sen ställer man en tid och så börjar man slå igen och varje gång man får lika igen får man ta något av dom andra 1 sak aså. sen när tiden är ute får man det man har men det är inte säkert man får något, aja typ så går det till=)
Superkul!! Verkligen att rekomendera.
Julafton hos mig !
Cockys godispåse full med morötter,sockerbitar och hårtbröd!
Cocky i sin fina nya lädergrimma!

Min fina flicka! Sötnos.
Frukost! Gott hehe!


Ja nej nu är det dags och sova ! Vi hörs imorn.
Puss & Godnatt

GOD JUL,

Ja God Jul allesammans hinner tyvär inte kriva mer nu har jag en massa att stå i!
Vi höres till kvällen elleer iimorn.

Puss alla.


=)

Idag gick jag upp vid 8 åkte till stallet runt 9 fixa och greja höll på i hundra år och försökte få ner en spånbal men till slut så fick vi ner den hade frusit fast längst upp på en pall störigt! Men vi stalltjejer är inte så rädda att ta i.
Jaja sen åkte vi hem gjorde lite tryffel! Sen värmde vi glöggen och skärde upp bullar och väntade på att camilla skulle komma. Vi hade trevligt som vanligt byte lite julklappar.

Lite örhängen och ett schlager spel! Jätte fint!
Tack Camilla och Johan på ett hörn ;)


Nej väntar på mamma och pappa så blir det en Skinkmacka, gott!

tjena

Jag är grymt dålig på att uppdatera.
Men nu ska det bli bättring på de!
Imorse skulle carro kommit men sen vart det inte så tråkigt jag som hade tänkt att vi skulle haft julmys, men icke .
Jaja jag vart iallefall väckt när farfar kom vi fickade jag bjöd på min chokladtårta som jag köpte igår gott.
Sen skulle vi fixa julgranen skulle sätta dit en bättre julgransfot så farfar kräla runt på golvet och skruva och dona medans mamma lyfte upp julgranen. Men nu står den stadigt ialefall slipper man vara orolig över att den välter.Sen när vi satt och ficka dunsa det till på trappen det var ett paket med mina skor som jag beställde förra veckan kul=)
Grymma va ? hehe ;)

Sen tillslut kom vi iväg till stallet tog typ 100 år har vart så seg hela dan.


Julfint i köket =)En Söt Björne =)Och som vanligt en trött Kobbe =)
Sen vad händer det imorn fullt upp!
Först stallet, sen hem fixa lite sen kommer camilla trevligt=)
Sen ska det slås in julklappar baka tryffel, julstäda sen slutligen på kvällen ska jag skriva rim till alla mina paket ska bli spännande  =)

Men vi hörs imorn måste sova nu tror jag!

Puss och godnatt!

musica.

Reggae music rakt in i själen, fyfan jag älskar den musiken så fruktansvärt mycke! Så många minnen helt sjukt den skönaste musiken den är så stark på något sätt, gillar man inte reggae är det ju något alvarligt fel på en.
En dag ska jag stå på jamaica med en drink vid solnedgången på en strand + live musik det är verkligen en dröm och den ska uppfyllas, Shit fatta grymt,.
Varje gång jag kollar på en konsert med Bob Marley jag blir helt hypnotised, jag skulle kunna sitta i evigheter och bara glo det är helt magiskt. Eller se vilken artist som hälst det går inte att beskriva det måste upplevas.
Aja jag är helt såld på den musiken och det kommer jag alltid vara.
Fyfan det går inte att beskriva .


Min Gud och min kung. Han är och kommer alltid förbli en legend.

Peace!

usch

Jobbig dag idag har vart förbanad typ hela dan , sen var jag på möte i skolan där brast jag i tårar och kunde inte sluta gråta det var jobbigt! Rektorn på Boland är ju helt knäpp fyfan säger jag. Men nu ska jag träffa en super trevlig dam från ams den 8:onde januari så kanske hon kan fixa något hoppas!

Och nu får det vara nog, jag ger å ger å ger men va fan får man tillbaks! INGENTING. usch jag förstår inte hur man kan vara så blir så ledsen och besviken.

Byebye.

hmm.

Just nu känns allt lite extra tungt, jag känner mig så otroligt ensam. Jag sitter här helt själv som jag nästan alltid gör.
Häromdagen läste jag ur en liten bok som jag hade på sjukhuset när jag var sjuk som alla fick skriva hälsningar i , det var liksom då jag förstod hur sjuk jag varit har nog aldrig riktigt förstått det det var jobbigt vart väldigt ledsen.
Det känns lite som att mnin gnista har försvunnit jag vet inte hur länge till jag orkar leva såhär. Det känns så jobbigt allt just nu. Jag vill bara lägga mig ner och försvinna ett tag och önska att allt var som förut när jag vaknar.
Och snart kommer julafton det gillar jag älskar julen, men sen nyår den jobbigaste dagen på hela året tycker jag, alla pratar om vilken klänning dom ska ha , hur dom ska sminka sig a men bara hur kul dom ska ha, Men i ngen absolut ingen har ens frågat mig vad ja ska hitta på. Men vem skulle offra en sån "underbar" kväll på året att vara med mig ingen absolut ingen , ska det behöva va så, är det meningen att jag ska sitta själv på nyår och veta att alla har så himmla kul. Det finns många tankar i mitt huvud just nu många jobbiga tankar .
Jag vill leva.Mitt liv min kropp togs ifrån mig på bara en natt!