ja

Kom precis på att om idol Alice skulle ha samma energi i kroppen som Hannah Montana skulle hon gå hur långt som helst!








TJAO

hellu.

Ja nu har jag spelat BUZZ i typ 3 timmar roligt! Jag är så sjukt seg så jag garvar åt iprincip allt!
Jag har hällt upp en hel kana med vatten som jag ska sörpla i mig konstigt att man är så törstig drack ju så mycket igår ;)
Funderar på om jag ska sova en stu nd men då ä jag räd att jag inte kan sova ikväll får se hur jag gör , men grjen är att det finns inte så mycket annat att göra !

Måste till stallet sen också, såna här dagar är jobbiga när man har häst och måste pallra sig iväg.
Jag hade ju tänkt färga ögonfransarna+ bryn men får nog bli imorn, antar att både emelie och jag kommer vara ganska sega.

Jaja Hörs sen.

GODMORGON SVERIGE.

God morgon SVERIGE. jag mår hyfsat bra idag fasktiskt , Skönt trode ja skulle må piss.
Gårdagen vart lyckad till slut , det var bra att få ut en massa känslor man hade inom sig + Att jag dansade med proteserna även fast jag hade druckit en hel del kan jag säga, Martini,riesling vin och en massa drinkar och en klunk rödvin varav hälften hamnade i min tröja så en halv då. Men det gick skit bra att dansa kul det var första gången jag testade när jag hade druckit en massa om man säger så kulkul.

Nej nu ska ja äta lite dagen efter mat sen dra till stallet=)


Hörs sen. PUSS.


hej i natten.

Klockan börjar närma sig halv 5 jag är väldigt trött och full, jag har haft en super trevlig kväll med ölspel, jag har aldrig, till en massa prat om allt från himmel och jord!
Frida är en riktig vän hon är bäst älskr henne .
God natt..

hejsan!

Okej nu är det lite bättre skönt =)
Snart kommer frida då ska vi ha trevligt=)
Hoppas ni också har en bra kväll:)

Hörs senare PUSS.

????????????????????????

Idag hata jag allt! allt är bara skit ! min dag är redan förstörd!

Jag har fått livstid!


Kuk fitt världen brinn i helveyte!*******************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1



HERJJDÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!

Gokväll!

Stallet gick bra =) Har kollat lite på djurpolisen på tv aså vissa mäniskor kan inte ha alla hästar i stallet om man säger så IDIOTER. fattar inte .


Aså jag förstår inte jag är hungrig HELA TIDEN  shit ja orkar inte har ätit tonvis med frukt men inte fan hjälper de åh blir så trött på mig själv ibland!
Föresten i lördas var jag hos denise åt supergod mat som vanligt =) Och drack en masssa goda drinkar det var trevligt=) + Att jag ramlade för första gången med proteserna rakt ner i en snöhög, inte pga av alkohol utan en jädrans snöhög som jag givetvis skulle försöka mig på!
Nej bort med snön nu för min del är så svårt att gå med proteserna.

Jaja nej sova kanske så man kommer upp imorgon!

Sov gott alla Puss&Kram.

tjoho!

Jaha nu har man käkat lite kvällsmat bestående av ost och skinksalad med honungsdressin. gott va de!

Nu väntar jag bara på eva så ska vi dra till stallet och fixa med cocky måste försöka hinna hem til AA.


Föresten igår fick jag ett par nya benproteser som passar bättre + att dom är rörliga i benen så jag går mkt bättre nu vankar inte alls fram å tillbaka som jag gjorde förr. så det känns super bra. Ska gå med dom i nån vecka så att alla inställningar är bra sen ska jag tillbaks så ska lasse klä dom åt mig, blir säkert super bra!
Sen imorn kommer frida hit var evigheter sen man såg henne ska bli trevligt käka lite kycklingsalad och titta på idol! Blir najs.

Hörs.


Inte mina men coola ;)


nuså!!

Okej så här har min dag sett ut så här långt!
Gick upp gosa lite med hundarna , käkade frukost vilket inehöll en talrik youghurt med blåbär i + en kopp te som smakade skit. Nu har jag kört ett sten hårt träningspass till lite skön musik , så nu ska jag dricka lite vatten sen om ett tag käka lite bönor och fläskfile mums .

Hörs sen!




=)

Pratade för några timmar sen med en underbar människa =) Hon är verkligen en stark mäniska på många sätt =)
Hon gav mig verkligen ny inspiration äntligen en mäniska som förstår mig, Under vårat samtal fick vi helt enkelt fram att jag måste verkligen stå på mig säga vad jag tycker inte ta skit från andra människor och verkligen tänka att det är mitt liv de handlar om=) Tack Madde !

Nu ska ja och emelie spela yatzy hehe =)


Godnatt!

?

Inom vissa normer och för visa mäniskor så är JAG ingen mäniska jag är objekt vars liv är upbygt på ett schema ska man behöva leva så? Världen är sjukt sjuk!

Jaja nya tag inom kort!

Puss och hej.

=(


Jag försöker och försöker men ingenting duger, varför ska jag behöva leva såhär varför i herlvetes jävla varför ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????

=(

Då va hela helgen fucked up iprincip=( HEJ DÅ!

=)

Nu har jag hängt upp julgardiner ,å fixat ja vet att det är tidigt men jag älskar julen så jag kunde inte vänta + att jag satt upp yterbelysningen det vart fint.

Och medans jag och mamma julpyntar så skriker mamma till jag går och kollar vad hon håller på med då ligeer hon på mage i förådet och asgarvar hon snubbla jävla klant jag fattar inte hur hon lyckas hehe =)


Jaja nu ska jag sova Puss&Kram Godnatt!

älskar just nu.

http://www.youtube.com/watch?v=ntjJPum1Ou0

Inledningen är så fin. Men refrängen passar inte in förstör liksom hela låten.

nyss

Imorse va jag och släppte ut Cocky hon har ju flyttat till nytt stall och med det fått en hagkompis som heter Soffan och är av samma ras kul=)

Sen kom jag hem åt lite lunch som jag hade förberät igår det var gott.
Sen gick jag och la mig igen och drömde en jobbig mern samtidigt underbar dröm, men grejen var att det var så verkligt jag kände verkligen hur du höll om mig smekte mig på rygen och sa det kommer ordna sig. Uch nej jag vill inte det blir så mkt känslor jag vill ju bara glömma. När jag vaknade så började jag grina det var jobbigt, det var första gången på väldigt länge nu aa eller ganska! Att jag gråter för din skull.Jobbigt Jobbigt jag vill inte tänka på dig ja vill inte.
Men jag måste erkänna klart jag sakna dig



Puss&Kram.

nu.

Klockan är ca tio i 1 jag har precis duschat gjort ansiktsmask och hårinpakning så känner mig super fräsch för tillfället=)

Kvällen har spenderats frmför tv:en IDOL såklart kevin är grym han va bäst ikväll=) Det var rätt att sepideh åkte ur aså hon var ju grym på att sjunga det kan man ju inte säga något om men man fick aldrig något grep om henne.

Jaha imorn då, då kommer Carro kulkulkul har saknat henne =) då blir det ring och ståträning inför söndag då vi ska till Köping på utställning ska bli spänande, senare mot kvällen kommer camilla ellerr jag vet egentligen inte när hon kommer men hon ska komma iaf. Sen blir det stallet runt 7-halv 8 har nämligen kvällsfodring så då fixar vi allt då=)

Nu lysnar jag på en sjukt skön låt men vet inte vad den heter hehe.


Nej en Godnatt cigg sen sängen kanske . Puss & Kram Sov gott  Alla=)