hejlo!

Köp inte hästfocus! för inget i den stämmer !! Nu ska jag ha trevligt hejdå!

trevligt!

Denise gick precis hem vi har haft en jättetrevlig förmiddag med en massa gott, glömde givetvis att knäppa kort även fast jag laddat kameran och allt!
Nu ska jag förbereda lite inför ikväll sen till stallt och göra rent åt pärlan =)
Sen blir det lagom med party ikväll! kul!

Föresten idag är jag och några med i tidningen Hästfocus! köp den vettja =)


Nej ha en trevlig sista april!



jiho!

Vråldålig kvalite lovar att jag ska filma med kameran nästa gång detta är med mobilen åhh! men aja =)









Godnatt!

får se!

Håller på att lada en film på youtube när jag red idag , men tar sån satans tid så får se om den kommer upp ikväll annars kommer den imorn =)

nu.

Camilla gick nyss hon skulle jobba så det var julite tråkigt hade vart kul om hon stanna lite längre var ju ett tag sen!
Jag hämtade posten för ett tag sen då hade jag fått ett kort från någon jag inte ens vet vem de e som skrev att reportaget var jätte bra osv. hmm spännande! Aja nu ska jag göra spanska kötbullar med choritzo i undra hur det smakar men det borde bli bra för hemma gjorda kötbullar är ju skitgott och med lite choritzo i borde det bli ännu godare eftersom det ochkså är jättegott aja vi får se!
Sen till stallet för min fina tjej ska få pedikyr typ eller ja hovslagarn kommer!

Bye

hej!

Jag är hungrig! hoppas camilla kommer snart=)
En läsare av artikeln har hört av sig ska ta kontakt med denna människa i helgen det ska  bli spännande!
Jaha ja vad händer då inte mycket jag bakar bröd fast det står just nu och jäser ska nämligen försöäka baka glutenfritt bröd tills imorn men det är inte det lättast!

Nej nu ska det in i ugen ciao!

ute.

Idag har jag grejat med rabaterna gett dom extra näring och shit det är sånt man måste göra när man har en trädgård jag tycker om blommor det är fint men dom kan gärna plantera och sköta sig själv.Sen har jag inte gjort mycklet alls legat i soffanoch glott på videoband från när jag tävla när jag var liten typ 9 år var jag och satt där och dundrade runt på hoppbanorna med lilla kalle en jätte fin B-ponny en Dartmoor . Ja det ska väl börjas i tid.
Sen har vi vart i stallet badat Cocky hon var jätte snäll stog helt stil hela badningen till skillnad från Moritz som man fick jaga med vattenslangen.;)
Har precis vart ute med hundarna och ja ja har faktiskt vart det ska väl sova snart, imorn kommer Camilla också¨vi ska käka Cupido sallad gott det var länge sen nu. Sen ska jag förbereda inför sista april=)

Nej Sov gott ciao!



Kobbsi!

musica


hej måndag.

Jag vet inte vad jag ska skriva man kanske inte ska skriva då? men jag vill skriva men jag vet inte om vad hmm... nej jag kommer verkligen inte på någonting HEJDÅ!




Nej men titta vilket pluttisnuttitkort på jocke och mig vi ser ut som värsta kärleksparet som typ kommer älska varan i nöd och lust.  men så var ej fallet , undra va vi va hehe? jo vi var gjorda för varan egentligen...men låtsades inte om det .
Hehe jaadu kul har vi haft. ;)


hurt!

Tänk att man kan bli så sjukt sårad av typ 2 ord....aja be happy!


Bilder Från utställningen.













Det gick väl inte så jätte bra han åkte ut i första omgången, dommaren tyckte om den här spinkiga lilla typen som inte har så mycket päls. Så det gick ju inte så bra eftersom kobben är en robust hane med mycket päls och dom ska ju ha päls för hallå det heter ju faktiskt Långhårig chihuahua.

Godnatt!



HEMLIGHETEN!!!

Gå och köp UNT ( uppsala nya tidning) där i finns hemligheten idag SÖNDAG!


Hejsvej.

Nu är snart denna dag slut, kollade nyss på mina jeans storlek 28 hur fan kundeman tycka att man var fet. Aja då var nman liten och oförståndig!

Nej men nu är Kobben redo för utställning imorn kl 7 rullar bilen mot Västerås hoppas det går bra.


Finns det något sötare en denna nybadade rufstuffs, tror inte det =)




Godnatt!

fredag!

Jaha då var det fredag ännu en gång, tänk att det är fredag varje vecka liksom..
Jag har nte gjort mycket alls idag bara tagit en dusch och tagit det lungt, ska snart bada Kobben eftersom det blir utställning imorn i Västerås Rocklunda ska bli spännande får se hur det går har väl inga stora förhoppningar men alltid kul om det går bra ! Senikväll till stallet och fixa med Cocky och så!

Ciao!

kär

JAG BLIR KÄR!





ilove.

THIS IS MUSIC LOVE IT!





















































grym!

Hon är så grym! diggar verkligen henne!





wow



Denna tjej är så satans grym jag älskar hennes energi på scen sen är hon sjukt duktig på att sjunga!

hemma.

Det är lite jobbigt och sitta att äta fil bredvid en människa som äter köttfärsbifar,potatis och gräddsås hmm!
Nej nu ska jag slänga mig i soffan och titta på tv hela kvällen tror jag kommer ju säkert slinka hit endå.
Imorn ska jag till ot-center  och fixa meed mina benproteser , sen ska jag testa någon hylsa till min myoarm. får se vad det blir.


Ciao!




Myo hand - elekrisk hand med olika finneser

hej!

Stir it up alexandra stir it up!
Nu känns livet lite lättare Tack!
nu ska jag till stallet jag älskar stallet!


inte bra men inte dåligt.

Ja idag vet jag inte hur jag känner mig ena stunden lyssnar jag på Mamacita -collie buddz och blundar och tänker att jag står på en strand i ett varmt land och bara dansar järnet med massa andra lättklädda människor, och andra stunden inser jag att jag bara sitter här och att det där med stranden är väldigt väldigt långt bort. Jag vill bara dansa runbt i hela huset för jag älskar musiken som spelas ur högtalarna men det går inte för jag har inga fötter.

Ciao!


 


bra!

Australia var jätte bra verkligen att rekomendera!
Jag pratade med Denise nyss och vi bestämde att vi skulle ha lite mys på sista April med champange och en massa annat gott til typ massa olika sorts bröd, bacon,ägröra,ostar, olika soreters skinka ja massa gott helt enkelt det blir typ en Brunch skitnajs!
Ja denna dag fyfan säger jag jasg har ränsaT Papper i typ 5 timmar ett tag hade jag lust och bara slänga allt åt helvete fy vad drygt det var , från och med nu ska jag fixa alla papper och sånt på en gång så man slipper slänga 2 kassar fulla med en massa blää!
Det är typ vad min dag har inehållit , sen har jag förstås varit i stallet men det är väl kanske ingen nyhet!
Nej usch man kanske ska sova men det tråkiga är att jag har absolut ingenting att se fram emot imorn så då på något sätt har man infgen lust att sova.
Jag skulle behöva ringa Lisa också jag saknar henne , men hon sover säkert redan nu!

Men på torsdag ska jag och Denise på bio sdet ser jag fram emot!!


Ciao!










kanelbulle?

Jag vaknade 13.00 idag av att telefonen ringde jag for upp som en tok shit kl är 1! men det var skönt jag han det mesta som jag skulle göra endå. Cocky var jätte duktig idag lyssnade supermyckety på alla hjälper och var jätte uppmärksam .
Sen idag har jag ätit värsta pangsöndagsmiddagen med oxfile och sparris!
Men snart kommer mamma & pappa över på fika det blir nog kanelbullar har jag hört rykte om men bara idag för att jag har vart så duktigt annars!
Sen ska jag kolla på filmen Australia fick den av farfar i påskpresenrt istället för massa onyttigt godis.

Men Ciao!




bra dag

Idag har vart en sån där bra dag i mitt liv, jag har varit i stallet ett ställe jag inte skulle klara av att vara utan Cocky hoppade 50 idag hon hoppade jätte fint vart förvånad av at hon hoppade så runt och fint jag hade förväntat mig ett hopp rakt upp och en duns ner på andra sidan . men nej nej min  tjej kan hoppa riktigt fint hon! Sen bar det av till ikea och inhandlade en massa grejor åh jag vill verkligen få upp allt snart det kommer bli toppen för min del att sminket alla locktångar, plattångar parfymer allt är på samma ställe. Superduper har vart igång hela dagen så nu är jag trött.
Men imorn är det ennu fin dag då blir det väl till att rida först sen hem och skruva ihop möbler, kulkul!

Jag förstår inte vart min hemlighet tagit vägen men det dyker väl upp!

Ciao och sov sött alla söta människor!



I love.


natti!

Nej nu blir det till att sova imorn blir detr upp tidigt dra till stallet och släppa ut hästarna + rida.
Sen bär det av till IKEA för att inhandla en massa grejor till min "sminklouge" tänk snart har jag ett sminkrum där jag kan sitta och ha allt mitt smink woo helt underbart! Nej sängen Nästa Sovgott!



Där var det du&jag och jag saknar det Jag saknar Dig......


Fina Björne.

Suxés Lumiere
(Björne)
Chihuahua Långhårig












Utställning KISTA (lilla sthlm)

Utställning Kista.

Chihuahua långhår
Mini Monumentets Kobran
Mor: Chabby Chic Alva.
Far: Mini monumentets Hamilton.














Sen var lilla kobbe trött ;)
Men det vart en 1:a I kvaliten iaf.
Nu laddar vi inför västerås nästa helg.

GO kOBRAN.


spa!

Hotel havsbaden i bilder.



























shit!

Vadå lyx asså jag känner som en prinsessa just nu sitter med datan vid stora panoramafönster mot havet , snett till vänster rakt fram ligger sovrummet och bredvid ett inlglasat badrum med största jacuzzin och sen är det stjärnhimmel i hela "lägenheten" i like!
Och självklart glömde jag sladden till kameran så det får bli bilder imorn!

Nej nu ska jag bara njuta hela dagen!

spa!

Godmorgon! nu är man duschad och klar för att åka ska få i mig lite tråkig frukost bara längtar tills hotellfrukosten imorn det brukar vara så sjukt gott! mmmm.
Skulle va lite roligare om solen sken ute mwen men .

Ha en bra dag !

grillat

Jag har premiär grillat idag i kylan men det vare värt för det var hur gott som helst!
Nu sitter jag och lyssnar på Mimmi Sanden på myspace hon är så grym hon är ju lätt bäst av systrarna Sanden http://www.myspace.com/mimmisanden. jädra unge och sjunga!

Nej nu blir det väl till att packa och gå och lägga mig för imorn ska jag bara skämma bort mig hela dan , det är inte varje dag man bor i lyxssvit med poanoramafönster mot havet!
Ska knäppa bilder och lägga ut imorn så håll utkik!

Ciao!

åhh!

När jag vaknade imorse fick jag något ryck jag kände bara att jag ville åka någonstans, så jag ringde till Hotel havsbaden i grislehamn och bokade rum från imorn till på onsdg vi ska bo i Panoramasviten med vardagsrum, sovrum, bubbelpool och massa annat sen ska jag ta ansiktsbehandling och hudanalys sen ska jag bli sminkad också yes va kul! Sen på kvällen blir det väl 3 rätters middag och så! Det ska bli skitkul!
Så nu blir det väl till och  packa fast först måste jag fixa lite här hemma och sen åka till stallet .
Åhh jag längtar tills imorn!!


Hörs !

 

trött.

Det var jätte trevligt som vanligt att träffa hela släkten är så glad att vi alla har så bra kontakt, vad tråkigt det vore om man inte någon sammanhållning med släkten. Det bjöds på allt vad ett påskbord hasr att bjuda på jätte gott och trevligt!
Imorn tänkte jg ta lite sovmrgon sen ska mamma och jag in till stan och köpa mer staket åt hundarna så dom har större yta att röra sig på, blir dom säkert glada.
Sen ska vi slänga ut lite gräsfrön så att det blir lite nytt gräs lite här och där blev ganska förstört i höstas när vi satt ner buskarna på baksidan! Sen blir det till stallet och fixa med min fina tjej sen får vi se vad som händer !

Sov gott allesammans!


ps. sorry om jag stavar fel hela tiden, men jag kan inte stava det är så bara så det får ni stå ut med ds ;)

jag e ja.

Igår var jag hos denise och grilla , drack goda drinkar sjöng singstar så jag höll på att döda min röst men det var riktigt kul! Sen var det bara upp 7 imorse och drog till stallet släppte ut hästarna, men nu ropar mamma för vi ska göra ägghalvor med mango och räkröra och ta med till mormor blir nämligen påskmiddag där idag trevligt och gott!

Glad Påsk!

hej världen..

Just nu är det mesta svart , har pratat med mamma och gråtit många tårar över en vän som jag älskar.

Hoppas på en bättre dag imorn sovgott!





Mini Monumentets Kobran.
















idag

Åkte jag till stallet tidigt hade lindat Cockys ben med Back On Track för hon vare varm i vänster fram igår, men imorse kändes det bra i alla ben vi longerade henne lite lungt på banan , sen hem badade Kobben igen föna och puttsade på han så nu är han jätte fin inför imorn mamma kommer hit senare och gör sista putsen.
Sen blir det väl tidig söänggång för imorn blir det upp tidigt och rulla mot kistamässan. Hoppas det går bra !

Ciao!



 


tjoho.

Idag vart det lite sovmorgon gick upp vid 10, käkade lite frkost sen ringde jag till vägverket och bad dom skicka ett intyg till mig på att jag har körkort sen när jag får det ska jag skicka det till Tobias på försäkringskassan så att  jag kan få mitt bilstöd.Därefter så kan jag beställa min bil från Canada och när jag vet regnumret på min bil då får jag mitt körkort eftersomm mitt körkort kommer vara kodat till min bil så jag får bara köra den bilen eftersom den är anpassad efter mina behov.

Sen åkte jag in till stan med Björne och kobben dom skulle vacineras och det gick bra sen bad jag hon klippa klorna eftersom vi ska på utställning på fredag så var det lika bra nu ska kobben bara badas sen ska vi ta bort lite tandsten så är han redo att konkurera om priserna på fredag.

Snart ska jag till stallet Eva får rida igenom henne idag och jag får agera instruktör det tycker jasg är kul så det blir väl till att träna på stop idag att när man säger how så är det stop på en gång inte efter 10 meter vi får se hur det går. How betyder nämlig stanna.

Sen så blir det väl en sen middag som jag redan förberet i kylen det ser jag fram emot .

Nej stallet nästa ciao!






rida

Ja nu är det 3:e dan på rad jag rider, hargått skitbra faktiskt hon lysnar jätte bra på vikthjälperna som jag vill. så det känns skitkul!

nej nu tappa jag lusten , hejdå

fin

Jag är så otroligt glad för att jag har så fina vänner! ni är bäst och ni vet vilka ni är utan er skulle mitt liv gå under.
Gud vad fint väder det är känns verkligen som det är vår på riktigt sol och skönt!
Vovvarna är här det är mysigt känns inte så ensamt då , snart ska jag duscha sen är det björnes tur att duscha han har inte duschat sen det här e skämigt men fakiskt inte sen i december så han börjar lukta lite illa .
Men kobben får duscha på onsdag för han ska på hundutställning på fredag på kistamässan så han får duscha då sen gå i nylonstrumpan så han blir platt i pälsen.
Sen resten av dagen ska jag bara städa och fixa så det blir fräscht här hemma!

Nej nu ska jag vänta vänta vänta för vissa saker verkar ju ta lång tid!!!

tråk

Det är så otroligt jobbigt att umgås med människor som är totalt oinspererande som bara suger ur en energi/kraft..
ska det behöva vara så usch nej!
Imorn börjar jag mitt nya liv en en gång , och jag ska försöka ignorera alla totalt helt oinspererande människor kommer bli svårt men ska försöka.
Hoppas min hemlighet fixas snart så jag kan berätta.

Aja ska försöka få en bra kväll!

ByeBye!

nu jävlar.

Efter 6 veckors slit och tårar efter 60 st körlektioner och 24 teori lektionerna resulterade detta i ett godkänt kunskapsprov på hela 62 poäng av 65 möjliga och en galant uppkörning och det beyder att JAG HAR KÖRKORT helt sjukt har nog inte fattat det själv en, men jag är otroligt glad och stolt!

Nu var detta över nu börjar nästa äventyr på måndag , nu ska jag sova i min underbara säng!

Sovgott!

sol

Idag har jag kört bil i 3 timmar med rutorna nervävade för det var så otroligt varmt, skönt känns som våren är här på riktigt nu!
snart ska jag sova upp tidigt imorn!

Godnatt!

sunshine.

jag är glad!