hejåhå.

Shit vilken rolig kväll först musical sen käkade vi på ett ställe som sedan vart nattklubb jätte roligt dansa hela natten och en massa drinkar och tequila vart det! Sen träffade vi Linus jättegullig kille stog ute och pratade minst en timme! Sen vid 3 drog vi hem till Linus i Sundbyberg det var jätte trevligt, shit vilken killa aså vadå dröm killen han var så otroligt gullig han fixa vatten med isbitar och citron å vin å ba ahh vilken mysig kille svårt att förklara han slår nog till och med jocke i gullighet hehe! Men kvällen sluta med att jag hade en deckad Linus på höger sida och Johann på vänster och Eva låg i sängen och då kändes det som att det va dax att åka hem, kom väl hem runt 08.00 så nu har jag sovit hrla dagen typ fyfan va jag mår dåligt, men har äntligen fått i mig lite att äta så nu mår jag lite bättre. Ja nej men en sjukt rolig kväll det måste vi göra oftare Johanna.
Och föresten Linus tyckte jag sjöng jätte fint, han ba vände sig om i bilen ba vem äre sm sjunger så fint heher söt!
Den första som verkligen säger det till mig var kul!


Funkar inte med bilder just nu men det kommer Bye.





hemma.

Nu är kl ca 08.12 och jag är precis hemkommen från Linus hehe, jag skriver mer imorn! Godnat elle godmorgon jag vet inte men jag ska sova nu bye!

musical.

Ja ikväll ska johanna och jag på musical sen efte det ut och käka sen blir det väl en och en annan drink skulla jag gissa! Ska bli jättekul!! Så måste typ hoppa in i duschen nu om vi ska hinna =)



Has en jätte bra dag allihoop!









love

Jag älskar henne alltid du & jag.



såsösu










Godmorgon.

Nu har man vart uppe i ca 1 timme.  Sminkat mig och grejat Gjordev en jätte fräsch sminkning.
Förstb id bare minerals puder , vit skugga på ögonlocket och i ögonvrån sen la jag lite concealer precis under fransraden där nere så man ser lite piggare ut och sen rouge på de . Det ska jag fortsätta med.
Men nu sitter jag här och dricker frukost som vanligt, en smoothie med annanas, hallon och mjölk gott!
Ska åka vid 07-07.15 då drar vi till Sthlm ska till Röda korset kom inte riktigt ihåg vad vi skulle göra men jag tror jag skulle testa så att signalerna till öppna och stänga fungerade som det skulle på myo el protesen till höger arm, Sen på de ska vi till Danderyd OT- center och göra en avgjutning till den nya myo elen.
Sen blir det väl en snabblunch där någonstans.
Sen vidare till uppsala och ha intervjuer på Olivia 6 st gansksa jobbigt + att jag gissar på att jag kommer vara dötrött eftersom jag sovit ca 3 timmar inatt!
Nerj nu måste jag skynda mig.

Hörs ikväll Bye.








 


bättre.

Nu känns det mycket bättre jag har ridit det gick helt okej men jag mår så bra av att komma till stallet, jag kan bara sitta hur länge sdom helst å titta på Cocky som bara står där helt fridfullt i gången och hänger med sin lilla läpp undra vad dom tänker idag tror jag det var låt mig gå in och äta mitt hö det verkade som det iaf.
Sen har jag badat och smörjt in mig med en hudkräm som jag fick låna av mamma som luktade extremt gott sån måste jag köpa Drömmar bye Sweden.

Sen ska jag försöka hålla motivationen uppe till träningen äta rätt m.m nu ska jag fan det inget ska få stoppa mig INGET. den här gången ska jag klara det!!

God natt.









jaha

vad gör man när livet tar en helt ny vändning?
vad gör man när man bara vill kasta in handduken och försvinna?
Vad äre för något som gör livet värt att leva ?
vad lever man för?
varför lever man ?

Många tankar i mit huvud och dagens gråt har redan vart.
Jag har börjat med något konstigt jag gråter under dagen någon gång varje dag , varför gör jag det jo för att jag vet inte vart jag ska ta vägen jag har ständigt ont i hjärtat i själen hela mig själv jag har tappat lusten att överhuvudtaget leva. jag har lust att bara säga upp mig från livet.
vill bara försvinna och hoppas på att jag ska vara glad när jag kommer tillbaks.
Jag ser överhuvudtaget ingen mening med varför man ska leva.
Jag orkar helt enkelt inte längre .

bye.

fyfan

Aså jag blir så jävla förbanad när man läser vissa saker så man skulle kunna strypa vissa människor i nulägget!!!

Jag vet inte om jag orkar längre!

ohyes.

Idag har jag ridit det gick jätte bra hon var så lugn och duktig.
Sen därifrån är dagen ganska svart gråtit floder tänkt dumma tankar m.m..
Men nu är det iaf lite bättre men jg är in uppe på 100 igen , men jag kollade iaf på filmen "Stomp The yard" Den är så sjukt jävla bra, kan se den om och om igen . Där kan vi snacka riktig dans inte nån jävla balett ;)
Men nu är jag helt slut efter dagens agrisioner, tårar och ja ja vet inte vad...

Så jag ska nog sova tidigt och hoppas på en bättre dag imorn..


God natt!






Så het.


today

Så idag kom jag upp kl 10 litet steg mot en normalare dygnsrytm iaf! Camilla var här igår det var trevligt vi låg hela natten och pratade en masssa , kul tycker jag.
Som sagt kom upp kl 10 imorse sminkade muig och så drack en Smoothie godaste hittils igen ;)

Smoothie:

Äpple
Hallon
mjölk

Enkel men extremt god.


Så nu ska vi snart hämta mamma så ska vi dra till stallet och rida , det var så länge sen jag red så jag ville att vi skulle vara 2 idag en som håller i hästen sen en som ger mig ett litet stöd när jag hoppar upp. Ska bli roligt var ett tag sen nu!


Sen ikväll ska jag försöka hitta på något smarrigt men enkelt recept, skriver ut det sen kanske.


Ha en bra dag, så hörs vi! Bye.




vadårå men hallå?

Gud vad jag hatar detta har kommit in i en jätte jobbig dygnsrytm , går liksom och lägger mig kl 4 och går upp 2 sånt är skit störigt.
Kl är liksom 3 och man har inte gjort ett piss en .
Måste skärpa mig.

Men jag måste iaf sätta ut en annons på bukefalos om en medryttare till Cocky medans jag åker till hedemora !

Om någon vet någon duktig stalltjej så säg till.

Sen måste jag städa ser ut som en soptip här hemma + att jag måste handla det är tomt i kylskåpet som vanligt.

Sen kommer camilla också.

Så får det bli stallet ikväll.


Cockt har blivit jätteduktig nu står hon helt lös i stallgången både när hon är själv inne och när hennes polare är inne.
Hon är duktig hon min söta donna.
Det blir till att longera idag med , sen imrn ska jag upp i sadeln och rida.

Träning då det får bli ikväll med världens underbaraste Mamma.

Nej nu ska jag kolla runt lite sen göra någon nytta!


Hörs Sen Bye!




Cocky Diana- American quarter horse.


sunday

Det vart ingen film , utan mamma kom hit och vi kollade på ett band med morfar när han var ung han körde motorcykel på väggarna i en "tunna" typ Dom var dom första i Sverige att göra det och dom turnerade hela Sverihe runt och hade uppvisning. Dom hette Hell Riders . Lite coolt tycker jag. Men nu finns min Morfar inte mer sen några år tillbaka eller ganska många det var alkoholen som tog över extremt tråkigt tycker jag en så otrolig mäniska som gick på lina, körde flera meter höga enhjulngar , körde motorcykel på väggarna med mamma 4 år framför ja han var ganska otrolig min Morfar han byggde till och med en minimoppe till mig när jag var liten.

Jaja men imorn ska jag upp kl 8 sen dra och träna !

God natt!



matmat

Så nu har man avklarat en dag , vi har laddat råttfällor och vart i stallet , fikat och nu har jag ätit mat det vart wok med kycklin,bacon, ölkorv m.m så himmla gott. Slka ta en dusch snart sen krypa ner i soffan och titta på film .
Känner lite ångest för det blir ingen träning idag men imorn då jävlar ska försöka rida också så det blir dubbelt upp, yes!!


Jag blir så less på allt snack om pluggande hit å pluggande dit, Aså jag tror inte man behöver sitta vid en skolbänk resten av livet för att  få ett jobb man tjänar pengar på trivs med och så jag tror att man kan nå toppen endå.
Allt går bara man vill. Är så otroligt less på allt sånt snack!! IBULLSHIT.


jag spyr på vissa mäniskor.



Hörs Sen !




 


Söndag.

Idag är det söndag då, jag vaknade av att mamma ringde och berättade att jag eventuelt kanske ska få en praktikplats kul!
Detta var 11.30 så nu har man vart uppe ett tag käkat lite frukost och pratat lite med Carro.
Ska väl dra till stallet snart och Fixa med Cocky , sen måste jag skynda mig hem för farfar ska komma hit med en bur som man fåpngar råttor i, för jag skrev ju att min rullstol var paj det visa sig att det var råttor som käkat på kablarna så nu måste jag fånga dom på någe vis . men inte fan tänkere jag klämma ihjäl någon råtta i en fälla aldrig dom är också djur även om dom förstör , så det får bli en bur så när jag fångat någon så åker jag och släpper ut den i skogen.

Sen skulle jag behöva städa får se om det hinns med + att jag ska träna !


Men vi hörs sen . Bye.








Cocky



Cocky




Kobben


Kobben




Björne



Björne




tjohey

Nu blir det film kokosbollar, nötter och cola light!

Hörs sen!



nu

Sitter jag och lysnar bpå livelihood och livet känns lite lättare för en stund, jag har ätit supergod grekmat som jag köpte + att jag har hyrt en film en komedi hoppas den är bra !
Man blir så glad av livelihoods Öppna upp den är verkligen riktigt bra !

Ja vad ska man skriva jag vet inte för tillfället är ganska tom.

hej då.

yuyuyu

Jag vet inte vad ja ska skriva , jag har bara lust att be alla dra åt helvete!
idag är verkligen en skitdag, jag har sovit hela dagen typ för att slippa se verkligheten. ibland orkar man bara inte ibland vill man bara lägga ner livet helt och hållet! och så känner jag nu .
Tänk att bara trycka på pause och spola tillbaks tiden och göra vissa saker ogjorda då skulle inte min dag blivit såhär idag. Jag HATAR att vara beroende av nån annan JAG HATAR DET SÅ JÄVLA MYCKET för det förstör mitt liv så jävla jävla mycket! fyfan vad jag hatar allt allt allt!!!
Jävla kuk värld säger jag bara jag orkar inte leva mer jag orkar inte.
Jsg tänker tillbaks på mitt liv man tittar på ett foto och tänker där viste jag inte att om ett år så är livet förstört!
Alla mäniskor är så jävla klena klagar över allt åh min pojkvän gör dert å det man bara och?? åh jag har ett sår på bewnet nu kommer jag få ett ärr man ba ochhh?`??? jag har ärr på hela kroppen........Aså jag blir så otroligt förbanad ni har inte vart med om nåt! inte ett jävla piss inte ett jävla piss!!!! Fatta det era jävla idioter!!


jävla skit

End of the road idag orkar jag  inte! hej då


nu!

Så nu har jag vart i stallet  och nu har jag fixat mi så nu känner jag mig pigg och fräsch + att jag hr smyckena jag fick av camilla i present har blivit helt kär i dom.


Nu kommerbLISA HÖRS SEN BYE!

lunch.

Ja nu har jag tränat stenhårt jätte skönt ,jag är faktiskt riktigt stolt över  mig själv nu måste jag bara ligga i och fortsätta.
nu har jag käka ost och skinksallad så nu är jag fit for fight igen.
sen har jag ringt här om spån till stallet och det verkar typ vara brist i hela sverige men nu har jag äntligen fått tag på 6 pallar skönt men han ska ringa på måndag igen om när dom ska komma.
nej dra till stallet kanske. måste hinna hem för Anders ska hämta min rullstol den är nämligen trasig.

sen ikväll kommer Lisa kul=)


hörs sen.

todidduu!

Hej , idag kom jag upp 8 skönt så nu sitter jag här Emelie säger att jag ser finurlig ut det kanske är för att jag är nöjd med veckan då jag har tränat 3 gånger + att jag ska köra ett fjärde idag eller inte vet jag! Fast helst av allt skulle jag intevilja sätta på mig proteserna idag känner mi lite öm om benen dom borde nog vila egentligen, men va fan jag vill tränna.

Så nu sitter jag och dricker smothie och laddar inför träning.

Dasgens Smothi:
Jordgubbar
Ananaskross
Mjölk
Limesaft.

Godaste hitils faktiskt, Det är skönt att dricka en smothie på morgonen då känner man sig inte lika uppblåst i mgen.

Nej nu ska jag leta efter något smarigt men nyttigt recept tills ikväll !

ByeBye!

nej men hallå!

Det är ireterande med folk som hela tiden säger en massa konstiga ord man inte förstår + alla mäniskor som ska ha rätt hela tiden och inte kan aceptera att folk tycker olika !

Jaja hur har min dag varit , jo jag skulle gå upp kl 8 sen 9 sen 10 sen 11 sen 12 då ko m jag upp ur sängen det vart superstresigt så det var frukost i bilen för att få lite energi men det går ju bra det med vi var på mötet drog vidare till Hedins Bil och köpte nya torkarblad till bilen så nu ser man ut ur rutan igen fattar inte hur vi kunnat köra, Sen drog vi och tvättade bilen också så nu är den ren och fin igen. Sen var det full gas hemmåt dra på sig stallkläderna sen iväg till stallet för Cocky skulle skos halv 7 kom det någon hovslagare NEJ så jag tränade lite stå lös + stå stilla igånfen med Cocky det gick super bra. Så nu ska jag tränna det varje dag eller ifall försöka . Sen drtog vi hem igen käkade lite kollade film ochnu sitter jag här Ska vika en massa tvätt sen sova.

Sen imorn blir det upp tidigt och sen iväg och trän Det är efektivast att tränna på morgonen så imorn ska jag bränna lite extra fett, Sen blir det väl stallet sen måsye jag städa ser ut som ett kaos här hemma , sen på kvällen kommer lisa så ska vi käka middag dricka lite vin och ha trevligt =)


Vi hörs imorn Bye!





























skönt!

Det är så otroligt skönt att träna , men nu är jag helt slut..sitter och väntar på att tvättmaskin ska bli klar så jag kan hänga upp tvätten och gå och sova sen så sjukt trött!
Imorn är det möte på olivia får se hur det går .

Aså jag känner mig som wen fjant men pratar i mitt headset hela iden nu skitkul  och framför allt skönt!


Nej nu är tvätten klar godnatt!

jojuste!!

Föresten jag invigde systemet hehe ! Det gick bra inget legg behövde man visa heller!

Aja Bye!

bra dag !

Har vart pigg och glad hela dagen sov riktigt bra inatt ca 7 timmar skönt!
Imorse bar det ivägg till Röda Korset skulle fixa en massa läkarintyg och grejer!
Sen drog vi till Kista Galleria käkade lunch jag köpte en svinsnygg jacka , Sen beställde vi biobiljetter! Sen i väntan på bion satt vi och drack latte och glodde på heta boys hehe, Alltid lika kul med Emelie fy satan va vi garva.
Sen köpte jag även ett headset till mobilen skit skönt =)

Det har vsart en super trevlig dag mer sånA Dagar tack!

Nej nu har jag slängt i mig lite mat , så nu ska mamma och jag träna !

Bye Bye!

hellu!

Tjena!

Aså det här är sjukt, jag kunde som sagt int sova inatt men vid halv 3 skulle ag gå och lägga mig skulle bara ta en cigg först, vi går ut ja röker sen när jag är klar ja då märker vi att vi inte hade någon nyckel så det var bara att traska över till mamma & pappa tack å lov att dom bor nära . Ja så kl 3 ungefär står jag där och knackar på dörn och skrämmer slag på mamma aa shit sånt händer bara inte specielt inte 3 på natten!
Men men sen var det upp kl 8 igen drack en smothie sen drog jag till stallet.
Fixas och greja och nu har jag bestämt mig att från och med imorn så blir det uppfostringsanstalt för cocky ja ska vara sten hård!
Sen hem käka lunch , sitteer här nu och väntar på att mamma ska ringa så ska vi tränna. Blir nog studsmatta, situps benlyft och rumplyft. Sen imorn ska jag köra lite dans.
Sen efter det vid 4 halv 5 kommer min älskade camilla hit så ska vi käka cupido sallad GOTT!

Nej hörs sen ! Bye.




Älskar dig fina du.



hejsi!

Jag sitter här för en enda sak! men snart ger jag upp och försöker sova kl är ju liksom 02.27!!

Jaja godnatt då!

tjjuhu igen !

100 inlägg nnu!!

många tankar.

Ja just nu är det många tankar i huvudet, men jag orkar inte skriva ut dom för då blir det väl bara tjafs!
Man kanske ska börja skriva dagbok med penna istället.
Jag har inrte mått så bra dom senaste dagarna det har vartlite mycket, men är på bättringsvägen hoppas jag iaf.
Åhh jag vill bara skriva skriva.
Varför kan inte livet vara som i en film.


Snart ska jag börja med mina sånglektioner, ska bli superkul!!


Det första jag gör när jag vaknar är att sjunga dt bara ploppar upp en låt jämt när jag vaknar, älskar att sjunga !

Jag älskar musik över huvudtaget!!

Åh jag kan inte sova...kanske för att jag sov till klockan 3 idag men deet var riktigt skönt!


Bye.


dance

dansdansdansdansdansdansdansdansdansdansdansdans! I LOVE IT!

Check it out---------->http://www.youtube.com/watch?v=Q8atSu47znE
http://www.youtube.com/watch?v=8FX_NFOgQEU&feature=related

du!

Nu behöver jag dig nu nu nu! Men nu finns du inte här ...varför då? jag vet inte ?
Jag behöver din famn, jag behöver dina fina ord, jag behöver dit leende!

Nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorn!

Godnatt.

fyfyfy!

Jag mår inge bra alls ! Jag orkar inte mer orkar inte ha nya jävla assistenteer springa här jämt jag orkar inte! Jag orkar int med något...Vad är meningen med livet egentlgen? Varför ska man leva när allt bara är skit!

Jag hatar allt och är jävligt less på många mäniskor!
Jag vill bara lägga mig ner och drömma mig bort och typ aldrig mer vakna ... Samtidigt som jag är otroligt extremt rädd för döden....jag är så rädd. Vad händer imorn? ingen vet det skrämmer mig något otroligt!
Jsag kan ligga och tänka på hur jag ska ha min begravning jag har sagt till mamma att " No women no cry" med bob marley ska spelas men varför sägeer jag det ! Jasg vet inte ? jag är rädd...jag kan ligga och tänka på vilken låt jag skulle sjunga på min bästa väns begravning och när jag tänker så blir jag rädd på att något ska hända.. Men jag tror jag är rädd, eftersom för mig är det bevisat att varje dag kan vara den sista....
Jaja jag orkar inte leva för tillfället...för jag är så less på allt !

Hej då!


morgon stund.

Hej! Kl är 08.11 Carro har försovit sig så hon kommer inte förns halv 9! Jaja men sånt händer väl ibland kanske !
Så Emelie fick ta en sväng med hundarna istället!
Medans jag sitter här och dricker min smothie som va mycket god idag faktiskt!

Ja vad händer idag stallet först ut fixa mocka och dona ! Sen hem och äta lite lunch! Sen ska jag till Olivia mitt assistans bolag som hjälper mig att anställa mina assistenter för jag ska ha 4 tjejer på intervju för någon som kan ta Saras rad shit det är sjukt , Sara drog mitten på november och jag har fortfarande ingen som har den raden! Här har man fått get folk sparken vecka efter vecka känns det som ! Hallå vart finns alla vettiga mäniskor ? nej då men kanske hittar någon idag!

Föresten nu är det spikat Hedemora intensivkurs för körkortet 2:a mars och ca 6-8 veckor framöver Shit vad spänande  jag kommer vara sjukt nervös men kul ska det bli!

Nej nu ska jag dricka upp och vänta på att Carro kommer!

Hörs Sen Bye !




skköönt!

Så nu är alla julsaker borta och nu kan man till och med gå in i förådet gå ett varv sen gå ut helt fantastiskt!
Fan det är drygt att bo i eget man märker verkligen så mycket saker man måste göra det tar aldrig slut!
Fan palla och bo i värsta villan gud vad mycket att städa och många rum att fylla ut med grejer! Nej fy säger jag bara den dagen jag skaffar mig en villa ska ja fan ha en butler hehe!

Och nu är man nyduschad och fräsch duscha så varmt så jag höll nästan på att tuppa av , men nu så ska emelie superplatta mitt hår så jag är fin imorgon när jag ska ha inervjuer! Aså emelie är så sjukt bra på att platta hår det blir verkligen spikrakt hon är nog den bästa på att platta hår av dom mäniskor jag träffat! hon är helt enkelt bäst!
Sen blir det väl till att sova!

Vi hörs imorn! Sovgott!



Hellu!

Det vart en riktig långdag i stallet! Vi åkte dit runt halv 1 sen messade susanne mig och frågade om inte jag kunde ta in hästarna ! Och vist gör jag det så vi stortädade typ hela stallet i väntan på att hästyarna skulle in , vi han även en runda ner till storvreta och käka ! Så inget vart som planerat!
Systemet och krusenberg fåär bli någon annan dag !

Sen snart så ska jag verkligen försöka få bot alla julsaker och rensa förådet ska verkligen försöka göra de!

Nej nu ska jag kolla på lite missade serier på datan !

Hörs senare byebye!

=)

Hej hej!
Nu har jag vart uppe i lite mer än 1 timme! Har pratat en del med carro och jag har druckit en smothie som jag egentligen inte är så förtjust i men det var faktiskt ganska gott!
Nu är carro ute med hundarna på morgon promenix. Sen när hon kommer hem ska jag sminka mig för ovanlighetens skull!=)
Gud vad jag drömmer konstiga drömmar häromnatten drömde jag att det sprang 3 brunbjörnar på gatan och inatt ja det vill ni inte veta!

Måste städa ut julen också ska försöka gör det ikväll + samtidigt rensa förådet.

Nej vi hörs sen! ByeBye!




tjingtjong!

Hellu everybody! Idag har jag fixat ochg trixat lite men mer blir det imorn! Ringde och fick en ny tid på arbetsförmedlingen på tisdg, då ska vi prata om någon praktikplats som senare ävenkanske kan bli ett jobb! Sen var vi i stallet och fixa idag igen idag gick det mycket bättre att longera henne hon var mycket lugnare och koncentrerade sig bättre till och med lilla underläppen hängde på slutet och då är hon verkligen avslapnad! sen hem gjorde middag som vart skitäcklig! Så det slutade med en findus låda hehe!
Sen kollade vi på filmen "the guru" aså den är bara för skön! Älskar indisk musik man blir så otroligt glad när man hör sån musik + att dom dansar så sjukt roligt! Ah i love it.

Vet ni vad jag ska göra imorn jag ska till systemet hehe käns konstigt men det ska jag ! Sen ska jag försöka åka till krusenberg med nyckeln till sadelkammaren uch det känns pinsamt flytta därifrån i början på november och har fortfarande inte lämmnat tillbaks nyckeln aja ska försöka få det gjort också!
Sen blir det väl stallet också som vanligt!

Föresten färgde ögonbrynen nyss också vart jätte bra sen senare i vår ska jag unna mig en tandblekning !
Vem vill inte ha ett vitt och snyggt leende till sommarn!


Nej sova kanske Hörs imorn nattinatti!





nattinatti

Nej nu är det sängen som gäller! Har en del samtal jag måste fixa imorn! Stallet blir det också ska longera cocky imorn me så hon får springa av sig lite, sen på onsdag ska jag försöka rida om det är okej väder för nu är äntligen ridbanan mjuk igen ! Måste försöka rida henne regelbundet så hon inte tappar muskler och kondition.!


Nej godnatt allihop!

lördags!

Lite bilder från i lördas!
Jag är så glad att det vart så lyckat alla tyckte det var supergod mat åså! Men sdet vart hela 9 liter vin över hehe!Men får ha det till helgen för då ska denise ha fest för hon fyller ju på söndag exakt en vecka efter mig!
Men här lite bilder!

All den goda maten















Denise, Emelie &Frida



Gäster



Mera Gäster!



Denise & Jag är på G efter ett antal drinkar !


Och johanna var full i rullen !





Och Lisa var glad!




Sofie & Denise!



Denise And I is dancing ;)




Ja det är faktiskt Camilla hehe!




Tack alla för en underbar kväll och alla fina presenter!

PussPuss Alexandra.

hELLUULLLUU!

Åh vad jag är trött känns som att jag är bakis idag istället för igår! Jag sov länge idag sköönt! Sen drog jag och eva till stallet fixa med Cocky vi longera henne en sväng idag det var bra så hon får röra på sig och göra av med lite energi!
Sen på vägen hem kölpte jag en sallad på pizzerian så nu e jag mätt!
Skulle kunna gå och vila en stund är så trött men ska försöka vhålla mig vaken!

Nej nu ska jag fixa lite ByeBye!

20 år!

Idag fyller  jag 20 wiii!


Läger in bilder från festen imorn, datorn är så seg för tillället!
Men det var sjukt kul alllt vart lyckat!
Och jag vill bara säga att  jag har världens bästa vänner!
Nej men vi hade sjukt kul igår!
Bilder senare eller imorn =)


ByeBye!

Nyår 08/09









fan!

Min dag började i besvikelse och floder av tårar, som sedan fortsttate till ett trasigt data bord som nu är lagat  en data låg upp och ner på golvet + vatten på hela golvet!  Så så trevligt har jag haft det! Jag har gråtit så mycket och gör man det för mycket börjar man hyperventilera och det resulterade i att jag har hostat så mycket så nu värker det nå förjävligt i halsen + att det känns som jag har 40 graders feber för att jag har vart så uppe i varv! Ja vilken jävla pissdag rent utsagt så här långt!

Nu ska jag äta frukost och försöka må lite bättre!

ByeBye!

Hejsan svejsan!

En dusch satt fint, nu mår jag faktiskt lite bättre!
Men nu borde jag nog sova för imorn ska det  in till stan och handlas följande :

15 St Cider
10 St Starköl
4 St boxar vin 2 röda 2 vita.
4 flaskor ramlösa
4 flaskor läsk
lite lätt öl
sen en massa snacks!


Sen på lördag blir det party! Får dricka mig frisk hehe!

Godnatt!

från början till slut i snabba drag.

Jocke och jag har känt varandra sen vi var ca 8-9 år men det vart på riktigt våren/sommaren 2003! Det var liksom av en slump det var johannes som hade vart otrogen mot mig det var då vi började snacka skicka sms hänga i skolan och så! Veckorna gick och det var skolavslutning jag hade köpt en  röd ros som jag skulle ge honom och jag var jätte nervös men det gick bra han vart jätte glad och det var då kärleken tog fart från den dagen pratade vi oavbrutet i telefon 4 timmar varje kväll jag var så lycklig. Sen en dag skickade jag ett sms där det stog Jag älskar dig. jag fick som svar tillbaks gör du? ja vart jätte nervös tänkte nu har jag gjort bort mig . Så jag svarade ja det göra jag. och då fick jag tillbaks jag älskar dig me. Sen vart vi tillsammans men det varade bara några månader sen gjorde jag slut. Sen hördes vi inte mer förän skolan började igen jag var super nervös me n det gick bra efter någon månad var vi som bästa kompisar och så förblev det hela höste, vinern  och våren, Sen vart det början på sommarn och denise hade grillfest det var liksom då kärleken började spira på riktigt vi bara låg i timmtals och pussades, hånglade ja whatever. Sen skulle jag åka till thailand jocke var helt förtvivlad grtät floder som om jag aldrig skulle komma tillbaks, så vi bestämde att han skulle sova hos mig den natten jag skulle till thailand , vi bara lågh hela natten och mös pratade om livet och vad som en hända skulle det alltid vara vi. Ja det vart inte många timmars sömn den natten.
Men sen nästa dag så gick jag med honom till bussen sen stog vi där och kramades i ca 1 timme sen var jag tvungen att gå. Jag pratade med honom nästan varje dag hela resans gång jag klarade verkligen inte av att vara utan honom.
Men sen kom jag hem iallefall. och det var verkligen vi hela sommaren inget kunde splitra oss. det var du och jag varje dag och både du och jag har sagt att vi skulle göra vad som helst för att få den tiden tillbaks.
Men sen började skolan igen och allt var fortfarande toppen, tills jag sdkaffade pojkvän och du hånglade med malin öhneskog mit framför ögonen på mig bara för att jävlas ! Men det var bra gjort skulle jag också gjort.
Och sen vart du tillsammans med en annan och vi slutade prata med varan sen på nyår 2004/2005 ringde du mig och sa att du älskade mig över allt annat och du var så bekymrad för du ångrade verkligen att inte du och jag tog varandras oskulder för du trode verkligen det och hade hoppats på det så du va ledsen över det sa du, men du sa att du och jag vi ska älska som ingen annan älskat förr.hehe!
Sen vart det vår och jag vart tillsammans med martin, du vart jätte ledsen. Men jag försökte verkligen förklara att jag älskar dig lika mycket för de. och tillslut förstog du väl det för vi fortsatte att umgås för det jag sov hos dig ibland ja vi umgicks som förut. Sen vart det midsommar jag skulle vara med martin. Medans du skulle vara hemma hos denise med julle och company, sen på kvällen ringde du mig och grät för att du ville att allt skulle vara som vanligt och att du älskade mig så mycket och berättade att ni pratat om minnen så alla satt och bölade för min skull.
Men sen gick sommarn och vi sågs som vcanligt pratade på telen som vanligt.
Sen började jag gymnadsiet och vi hördes inte på någon månad sen io oktober fick jag ett sms där det stog, Saknar dig gumman älskart dig. Detta var alltså 2005.
Sen pratade vi lite då och då hela hösten och vintern. Sen vart det februari frida du jag och johan hängde lika kul som alltid, Sen tog det slut mellan mig och martin. Sen helgen efter det träffade jag och camilla dig vi skulle påp fest och du och julle följde med! Då gosade vi lite igen med pussar och kramar det var mysigt! Detta var våren 2006 sen dagen efter så var vi på en fest i gottsunda där vi myste igen pussades och kramades , och sen dissade jag dig och drog hem med markus istället, Och du har sagt till mig efteråt att allsa i bilen ba du vart dissad av alice haha! Och jag ångrar att jag inte följde med dig. men gjort är gjort.
Sen vart jag sjuk, och vi hördes inte förns innan midsommar! Du var jätte nervös för att prata med mig och du sa att du viste inte vad du skulle gjort om jag hade dött för då hade du inte haft någon att prata med om allt. + at du sa att du iunte hade skaffat någon tjej medans jag var sjuk för det skulle vart taskigt mot mig tyckte du,. gulli
Sen hördes vi inte förns i augusti och du tyckte jag lät mycket piggare vi pratade säkert i 2 timmar och du sa att du hade hört låten break my stride på radion och börjat tänka på mig.
Sen hördes vi iaff 1 gång i månaden fram tills i februari  2007då vi träffades för första gången efter allt det kändes så himmla bra och jag vart så lycklig öveer att se dig .
Sen hade Jag fest i mars kanske det var sjukt kul, + att det vart en massa pussar och kramar det var mysigt.
Sen bjöd jag dig på födelsedags middag det cvar trevligt + att du fick en sjukt snygg tröja av mig fast den var svin dyr, men vad gör man inte för den man älskar mest i världen. Ja det är ungefär sista gången jag såg honom och det är därifrån jag vill minnas honom.

Och jocke kommer alltid finnas i mitt hjärta jag kommer alltid älska honom inerst inne!
Livet vart inte som vi hade planerat men det brukar ju vara så.
Alltid du och jag i mitt hjärta min förevigt älskade vän.




hej huj!

Nu är det en ny dag igen, och jag sitter här och dricker grönt te och hoppas på att bli av med förkylningen!
Aså en sak förstår inte jag måste folk stå och glo på mig  när jag snyter mig hur mysigt är det egentligen aja men ganska ireterande!
Hur ser man ut i håret idag då som en trumpet kanske nej men ganska ireterande med mäniskor som inte har känsla för hår!
Men det är ganska konstigt för det är liksom en kvinlig grej på någe vis, tjejer ska kunna hår så är det bara !
Men vissa är ju mer intereserade en andra! Aså emelie och jag vi kan liksom sitta och diskutera hår och olika makeuper i timmar åh älskar det! Fattar inte hur man inte kan vara intreserad typ det roligaste som finns!
Det är så roligt när man ska på fest för då får man verkligen  tänka efter och klura och då är det kul med emelie här eftersom då kan vi spåna tillsammans! Tur attjag har emelie min hårsstylist/makeupartist! hihi!

Nej nu ska jag Äta vitlöksbröd! ByeBye!

nu jävlar!

Mamma kom hit och pratade förut, hon sa att man skulle dricka grönt te med honung och ingefära i så nu jädrans jag har redan druckit en!
Så imorn blir det en kopp i timmen , hehe hoppas  verkligen jag blir frisk och får tillbaka smaken till på lördag!
Och hur dum får man vara, jag lagade värsta pangmiddagen med grekisk salad, tsatziki , bröd , stekt haloumi, marinerade vitlöksklyftor och citron och sen när jag är klar så kommer jag ju på att vafan jag har ju ingen smak! Men jag fick använda huvet och tänka eftersom jag vet hur det smakar mern  endå lite bortkastade pengar hehe aja!
Och imorn skulle jag egentligen till arbetsförmedlingen men jag stannar hemma och kurerar mig istället med grönt te! Så vi får boka en ny tid för det är verkligen viktigt!
Ja det blir vel en sväng till stallet iaf, måste ju ta hand om min lilla donna.

Men just nu så blir det nog sängen!
Godnatt!



God morgon för min del!

Nu har jag precis gått upp, är lite ireterad igen för jag ser ut som en giraff i skallen , snälla sara kom tillbaks ;)
Mår väl inte så mycket bätte idag, känner mig var och eländig uch jag vill inte !
Ja ska försöka vila så mycket som möjligt!
Men idag vill jag till stallet ja får som abstinens bara jag inte vart där på en dag , som eva och jag sa igår hästar kommer alltid vara en del av livet när man har hållt på så länge .
Nej nu ska jag väl äta lite frukost!
Hörs sen!

ByeBye.

ingen

Det vart ingen romantisk komedi utan det blev , Don't mess with the Zohan  den var sjukt rolig !
Men nu är det bara att gå och lägga sig för jag börjar verkligen må dåligt! Nej nej nej vill inte åh det är så typiskt att man ska bli sjuk när man absolut inte får det! Åh blirt så trött!
Nej så borstsa gaddarna sen studsa isäng!

God natt!


Björnis börnis

romantisk komedi!

Hellu!
Blev inge mormor kände att det var bättre att hålla mig hemma och försöka bli frisk!
Men mamma skulle ta med sig lite mat därifrån och det tackar man ju inte nej till!
Var till apoteket och köpte lite förskylnings grejer så man kanske blir bättre!
Sen ska jag försöka dricka en massa grönt te ska tydligen vara bra, det dåliga är bara att det smackar skit!
Nu är eva och hyr film hoppas det blir en romantisk komedi min favorit! jAG bara älskar mysiga kärleks filmer!
Sen imorn får vi se om det blir sthlm beroende på hur jag mår! Skulle verkligen behöva åka dit , då jag behöver ett nytt läkarintyg för jag måste söka om handikapsparkeringstillståndet, och det går ut på fredag så det är lite brådis!
Nej nu ska ja bara vänta på eva så blir det romantisk komedi , yees!!=)

ByeBye.


Lill Kobbis


Hej och hå!

Vart ingen grillbuffe eftersom det var sjukt dyrt + att kocken skulle komma hit med värsta kolgrillen och stå på min trapp och grilla skära kött servera och hit och dit så det skulle kosta en jädrans massa tusenlappaR!
Så nu vart det en annan buffe som är lite Grekisk/oriental inspererad lätt super gott! Vitlöks marinerade kycklngspett, grek salad med grillad haloumi. osv. Smaskens!

Nej nu ska jag vila ett tag så man kanske frisknar till tills på lördag!

Bye Bye! 

morgon

Kl är halv 9 och jag är redan ireterad ! Åhh orkar inte med sånna dagar jag känner redan att jag är pissed off när jag vaknar!
Och sen den ständiga frågan vad ska man äta till frukost, jag hatar att äta en torr gamal macka med en skiva ost på är så otroligt tråkigt!
Om jag fick välja skulle jag äta bacon & scrambled eggs till frukost varje dag och färskpressad apelsinjuice , mern det skulle ju inte gå då skulle man ju rulla fram efter ett tag!
Jag e nämligen uppe tidigt för kingstreet ska ringa om maten på förmiddagen hoppas dom kan vill verkligen ha grillbuffen!
Sen ska vi väl åka till stallet och fixa !
Sen blir det att fixa ordning sig och åka till mormor på middag ska bli trevligt men framför allt gott! Älskar att bli bortbjuden på mat!

Aja bye bye!

över för alltid!

Nu e jag less på det här nu skiter jag i dig föralltid! Orkar inte tänka på dig för det drar ner mitt liv så mycket! För du är inte du längre för då skulle du inte göra såna sjuka val som du gjort, jag känner dig inte längre och det känns inte så mycket. Jag vet att du kommer ångra dig att du fackade allt i know it!
Men det är dags att släppa taget nu, för du kommer aldrig komma tillbaks så är det bara .
Du snackar så jävla mycket men egentligen är du bara feg.
Du svek mig, jag trode  aldrig det skulle bli såhär inte du heeller vet jag men det blev det och det var ju tråkigt men det var du som valde sida byte ut mig mot en jävla idiot. och det kan jag säga det tycker många
Jag måste inse att det är över och jag tror jag gjorde det nu när jag läste en sak !
Vist jag kommer alltid minnas allt det kommer jag inte komma undan och jag vill minnas för det var det bästa i mitt liv.
Men nu är det slut med det Hej då min vän.....

hej hej hemskt mycke hej!

Nej nej nej jag börjar bli sjuk är förskyld och det känns som jag har feber också, det är så typiskt!
Jaja snart ska jag äta pastasalad fpr se om man känner sig lite piggare av det!
Så nu vågar jag inte beställa någon mat ifall jag blir sjuk! Åhh allt ska skjita sig.

Aja hörs sen bye!

hiho

Och jag gillar fortfarande att knäppa kort i spegeln hehe!

20 år!

Nästas söndag fyller jag 20 fatta det är helt sjukt! Jag minns när jocke och jag sa shit snart är vi 18 och då var vi 15 ! Ja tiden går verkligen fort!
Men på lördag smäller det iaf det blir fest med mat från kingstreet för 30 pers förhoppningsvis och en massa dricka kommer bli super!
Känns lite surt att behöva be nåon köpa dricka när man dagen efter kan gå själv och köpa hehe men så är det!
Det ska bli grillbuffe med en massa läckerheter ska bli supergott!
Hoppas vi alla får plats bara.

Nej nu ska jag glida tillbaks till tv:n och glo!

Bye!


Där var man ca 15/16 ung och dum hehe!






Nu är man 19 om en vecka 20 har flyttat hemifrån ska snart ta körkort, starta eget företag och bli miljonär hehe!

millimoff

Hej! Nu har jag sovit i ca 3 timmar mycket skönt! Men nu kan man väl inte sova ikväll men skitsamma ! Det var fan värt att sova lite va sjukt trött!"
Snart kommer mamma hit med hundarna och dricker lite kaffe! Saknar mina vovvsingar!
Sen måste jag gör något att äta också lutar åt kötbullar, brunsås och potatis men vi får se!
Nej nu ska jag sätta på kaffebrygaren!

Bye Bye!




15 minus grader!

Ja idag hade jag utsläpp igen mysigt, Sen efter att vi släppt ut hästarna tog vi en ridtur i skogen men det blev ingen lång tur då jag märkte efter ett tag att det såg ut som jag hade vit mascara shit fatta ögonfransarnas frös och håret var helt isigt då är det riktigt kalt fytusan asså! jag fttar inte hur jag kunde frysa idag hade liksom 3 par byxor 3 tröjor + en tjock jacka.
Och igår kväll kom man inte isäng förns 1 hade en lång konversation på msn med en av mina bästa vänner fast det gav inte så mycket mnen det var skönt att säga vad man tycker och tänker om saker!
Nej nu tror jag att jag ska vil en stund!

Hörs sen Puss!



COCKY DIANA



Lill tussen.



Min Kung


ey yo!

Nej nu är det dags att sova , erbjöd mig att släppa ut hästarna imorn igen tänkte endå åka till stallet tidigt det är mysigt att va i stallet på morgonen. Sen blie det en tur ut i skogen igen tess får rida så tar jag min rulle men imorn blir det ordentligt med kläder på så att man slipper frysa asset av sig!
Sen vet jag inte vad vi hittar på skulle behöva städas lite här hemma och så!

En annan rolig sak just nu är att den 7:e ska dom ringa från hedemora jag ska beställa tid på intensivkurs för körkortet superspänande blir ca 6 veckor skulle jag tro eftersom jag måste övningsköra i specialanpassad bil så är det enda alternativet! Tänkte att i början på mars blir nog bra , men måste åka dit innan och kolla hur jag ska köra och så hiho kulkul=)



För tillfället är det en sån här bil jag tänkt mig köpa sen men vi får se=)


God natt allihop Puss.

nu vet jag.

Jag har kommit fram till en sak idag , jag hatar vintern uch och få å blä på den säger jag bara ge mig sommar sommar sommar.

Idag har jag hat utsläpp mysigt tycker jag när man väl kommer upp ur sängen, släppte ut hästarna sen drog tess och jag ut på en ridtur i skogen mysigt men otroligt kallt höll på att tuppa av av köldslag hehe istället för värmeslag. sen pyssla vi i stallet kom inte hem förns kl 1 . Så nu håller jag på och tvättart och donar är extremt trött då jag inte kunde sova inatt så det har bara blvt ca 4 timmars sömn inatt!
Känner för att gå och sova men det vill jag inrte för då kan jag inte sova inatt.

Funderar att börja med en videoblogg här på bloggen vad tycker ni om de?

Nej nu ska jag försöka hitta på något innan det blir taco time ikväll!

Hare så bra PussPuss hej!

Fucking shit som danne brukade säga

Först vill jag bara säga att jag blir extremt äcklad över folk som snörvlar i snorpapper hela dagarna! Snäll snörvla i eran ensamhet isstället! Uch.

Och sen så nu är ju klockan strax över halv 1 och ja då är det ju läggdags för lilla mig eftersom mitt liv har ju ett schema gott folk, fyfan detär så otroligt sjukt! Skulle den som är här säga att nu är klockan faktiskt halv 1 jag får inte lön för att vara vacken mer nu då skulle det vara ett STORT GODBYE  kan jag ju säga.

Och sen folk som andas så högt så det låter som att en överviktig mjölkko går runt och frustar här inne Sök hjälp, för det kan inte vara normalt.

Jag läste förut att när man börjar prata om hur viktigt det är att sova ordentligt, gå och lägga sig i ordentlig tid osv..
Är ett tecken på att man börjar bli till åren! Haha.

Jaja livet är bra konstig som ett jävla lotteri jag drog ju tyvär en nitlott men men så är det.

Nej sova bort lite iritation kanske!

Goodnight.

what a night

Yres what a night ...... nej då men astrevligt har det varit massa prat, skrat och singstar hur kul som helst=)
Mamma skjutsar hem camilla och johan och jag passar på att skiva ett inlägg, men vci hr haft det asnaj! Ett alldeles lagom nyår =)
Pratade med honom också kändes bra fast smått konstigt endå! Sanmtidigt som dt var oerhört skönt att höra din rösdt just for a while, i will always love you .

Nej kolla runt lite kanske.

GOTT NYTT ÅR ALLIHOP.

pUSS aLice =)