hejlahå!

Idag har jag åkt och kört båt solat och haft det mysigt! Imorn ska jag köpa en våtdräkt hehe =)
Jaha imorn är det måndag igen jag ska till sthlm och träna igen ska bli kul men det kommerb bli sjukt jobbigt , min sjukgymnast är stenhård!
Jag var där i fredas jag var helr död efteråt , när jag vaknade i lördas tänkte jag bnej jag börjar få ont i halsen nen nej så var inte fallet utan jag hade träningsvärk i halsen shit hade jag muskler där också jag viste inte att man kun de få träningsvärk i halsen men jo det kunde man!

Nej nu ska jag sova , godnatt!





yesterday.

Igår var det Cockys dag vi var iväg på akupunktur,kiropraktik/ massage hon gillade det jätte mycket men hon hade en muskelbristning i bogen sen var hon lite öm i vänster gaffelband nmen jag fick en massa strech övningar som jag ska göra varje dag saom ska förebygga att det blir värre! Men det var jätte intressant hon var jätte duktig hon som gjorde behandlingen.
Så nu snart ska vi till stallet ut och promenera med tjejen och strecha vet inte hur det stavas men ni fattar väl. Jaja men så är det !

Livet är tungt just nu , vet inte riktigt vart jag ska ta vägen ..jag vill försvinna , går det?




miss

Kan man sakna någon man aldrig träffat? för första gången på ja men 20 år saknade jag min lillasyster för första gången igår , jag har aldrig träffat henne för hon fick inget långt liv utan flög till himlen efter bara några dagar i livet hon skulle ha vart 18 år idag om hon hade fått leva Gabriella hette hon , Varför fick hon en hemsk sjukdom och dog , jaja men först dog hon , sen va det min tur också men jag kämpade emot och fick överleva fast på helt andra vilkor jag fick ett handikapp som jag kommer att få leva med i hela mitt liv skitvärld, men jag fick ialefall leva det fick inte Gabriella jag hatar denna värld så otroligt mycket min syster fick dö och jag fick bli såhär , va är detta för värld egentligen ?


Denna låt är till dig Gabriella!

soooo good!

Jag diggar denna tjej , sån känsla!







yeahs!

This is nice




mat.

Varför är man så beroende av mat jag är iaf det mat är viktigt mat är trevligt det är ett sätt att umgås och specielt när man inte ska tänka på mat då gör man det hela tiden why?

Jaja nu har jag inte ätit riktig mat på hela dagen det känns bra jag är inte hungrig direkt men klart man är sugen på mat för det är ju så gott!!

Imorn kommer Camilla min typ bästa vän så ska vi dra iväg och ha det roligt!

Nej nu ska jag dricka te utan mjölk och socker BLÄÄ  men jag måste lära mig!

Hejåhåå!




oh.

Shit detta är jobbigt men jag ska klara det iaf 1 månad till att börja med , till middag blir det xtravaganzas sparris sopa!

Skulle till Lisa men det strulade till sig som vanligt så det blide inget..Ska kolla på en film snart tänkt jag sen ikväll blr det till stallet!

Jag ska dricka 3 lite vatten om dagen jag har inte ens drucki en halv liter åh , aja kämpa kämpa!




jaaaaaaaaaa!!

Ja mitt bilstöd gick igenom så nu är min bilp å väg från Canada till Sverige, fyfan det kändes jävligt kul att öppna  det brevet idag!! jippi!

Jaha så hgar jag vart på mitt första gruppmöte på xtravaganza det var kul, jag ska köra på helfart till nbörjan få se hur länge jag orkar , men kör jag på helfart dvs att man bara käkar måltidsersättningar pulver+ vatten kommer det ta ca 4 månader att nå min målvikt, men kör jag på halvfart dvs då äter nman små portioner + måltidsersättningar kommer det ta ca 11 månader ! Men jag börjar med herlfart så får vi se hur länge jag orkar , så nu kanske jag har ätit min sista matbit på 4 månader!

GO ALICE!!!





inte orkat.

Har inte orkat skrivit har mått jätte dåligt dom senaste dagarna så har inte pallat skreivit något...men igår kom Frida och gjorde min dag lite bättre vi hade jätte mysigt rökte vattenpipa drack lite vin eller ja det var väl så det var tänkt men det spårar alltid ur när Frida är här.=) Men jag tror jag behövdegårdagen den var viktig för mig, Idag har jag mått dåligt men denna gången pga för mycket av det goda .. Har kollatr på en film ja skulle kollat på igår men fick bli idag istället ska till stallet om nån timme..






så trött.

Jag vblir så trött på vissa människor!



DÅLIG DAG JAG VILL GRÄVA NER MIG........


hejhoe.

Jaha då var det fredagkväll jag sitter framför datan och glor ska väl sova snart , imorn är det Eurovision final jag ska fixa till mig rejält imorn ska bli kul ska lägga någon snygg make up. Ska bli superkul .
Sen imorn blir det grillat jag ska fixa 2 såser det är mitt uppdrag men vad ska jag göra något tips kanske ?
Vill göra något specielt. något lite anorlunda =)
 Det är skönt med helg för då får man lov att slippa kämpa mot alla myndigheter, men sen är det måndag igen då börjar paperskriget igen , åh jag blir så trött att man ska behöva kämpa kämpa dagarna långa bara för att kunna överleva.

Jaja njuter av lugnet för tillfälet godnatt!




jylou!



Black And White va de va ..?





jähe!

Yese,yes,yes vi gick vidare jag skrek högt när dom sa Sveriges namn!
Kom igen nu tar vi det här på lördag!





Några andra av mina storfavoriter är :

Turkiet




Island



Andorra





Spanien





Och min absoluta favorit Azerbadijan








yes!

Då var jag inskriven på xtravaganza ska ha mitt första grupp möte på tisdag med en massa andra så man kan få råd och tips och coacha varandra!  Nu är tanken att jag ska gå ner 17 kg på 12 månader , tror ni jag kommer greja det? I hope so! Men jag är laddad denna gång ska jag göra det , jag måste!!

Nu är jag tött längtar tills tv:n börjar så man bara kan lägga sigdär oh slappa!





värsta schlagern.

Shit jag har blivit värsta schlagernörden men jag diggar det jag älskar musik!
Jag tycker att spaniens bidrag var helt okej , eller jag tycker detvar bra fast man måste ha bra ljud. Dom sdom skrivit låten det var dom som skrev det svenska bidraget allah med- Sofiah eller hur det stavas . Det är lite roligt för då är både Aserbaijans och Spaniens bidrag lite halv svenska .
Och imorn måste vi heja på Marlena så hon går vidare hon måste göra det kl 20.00 börjar ern liten story om henne sen själva tävlingen kl 21.00 Kom igen nu för fan SVERIGE!






Jaja imorn blir det nya äventyr , Ska träffa min viktcoach kl 14.00 imorn för ett informationsmöte shit jag är verkligen taggad fördet här!
Sen blir det stallet som vanligt!
Och sen får vi se vad som händer.!!


Men det här är ändå min favorit tills på lördag , denna ska jag rösta på!
GO AZERBAiJAN!







Det här är så grymt !

KÄRLEK






Britney Spears

Ja fick dom , 2 biljetter till Britney 13 juliii yeeees va kul!! Inte min största idol kanske men hon är ju en av världens största popstjärnor kan ju vara kul att ha sett henne live! Ska bli skitkul det kommer troligtvis  bli jag och johanna som går =)
Åh det känns kul, satt 1 timme i kö!


Jaha får se vad som händer idag!




böcker.

Igår såg jag filmen Twilight aså jag säger bara jag vart kär i både filmen och Edward haha den var sjukt bra och nu bara längtar jag till 2:an och nu har jag bestämt mig att jag ska köpa alla böcker och läsa jag måste jag vart lite som besatt jag vill ochkså bli kär i en mystisk vampyr! Efter denna film tro jag på kärleke igen!







Har inte gjort något specielt , kollat på filmen en gång till sov till kl 1 , vart i stallet tasgit in hästar nu ska jag göra något jag verkligen tycker om,
lägga mig i soffan drivcka lite cola light kolla på en romantisk komedi så man både får skratta och gråta lite!

Jag älskar kärlek, kärlek är allt






 


Party 2007

De va part party;)













Camilla: Kom igen Alice , du klarar det här haha!




Klappa händerna när du e riktigt glad , klapp klapp ;)






Haha fyfan vilken kväll everything was like it should be, det var en riktigt lyckad fest!!


snark.

Åh  vad trött jag är var uppe tidigt och släppte ut hästarna , red lite mn det gick inte så bra hon var så pigg så jag fick typ skritta i en timme för att få henne lugn, Aså jag fattar inte nu får min häst bara hö och morötter inget kraftfoder över huvud taget och går 4 dagar minst i veckan men endå är hon stressad när hon är inne! Man börjar ju undra om hästen typ var plegad när man köpte den!! Hm aja fyfan vilka jävla människor isåfall.

Jaja har precis käkat lunch ska hoppa in i duschen snart för Camilla kommer runt 3 typ , ska bli najs var länge sen!



Snälla var lugn min fina tjej....



nu märkte jag de.

I mitt  förra inlägg låter det som jag är 14 år ! ojdå!





yousi.


 
Jag sitter och kollar på bilderna på datan , och alla bilder har ju ett namn men det lustiga är att alla bilder på mig och Jocke står det typ ÄLSKAR DIG , och vissa står det gumman och jag men dom har ju han döpt då men knäppt undra om man ska döpa om dom men nej jag tror inte dee!




I love this picture, it's so nice.






up to the top!

Jag sitter här och vill lada upp en massa coola videos men det går ju självklart inte åhh!!

Men egentligen borde jag sova, men jag kan inte slita mig från datan för jag älskar musiken som strömmar ur högtalarna jag älskar verkligen musik all musik fast mitt hjärta slår lite extra för the reggae music har det gjort i många år nu och kommer nog alltid göra



.

wohoo!

Lyssna på Aserbadjans bidrag var ju störtskönt det bara skriker sommar och jag älskar det =) + att det är svenskar som skrivit låten och Arash är med och sjunger fast tjejen är ju 10 gånger bättre!
Jaja men det här äger!



fariytale!

Jag diggar Norges bidrag i eurovision, den e lite mysig. dom tror den kommer vinna men vi får väl se!




.

hejho.

Jaha sovmorgon ? ja lite kanske fast vart endå väkt av att telefonen ringde åh!
Nu har jag äti frukost eller för ca 1 timme sedan , Sen har jag ringt till xtravaganza och beställt tid för ett informations möte, ska bli skitspännande och jag känner äntlign äntligen kanske jag hittat lösningen!
Jaha idag ska jag till Stallet får se om jag rider känneer mig lite illamående just nu..uch.
Ikväll tänkt jag göra köttfärsås och lyxa till det lite med Cream fraich i och lite chamnpinjoner  i kanske=)

Ja nej måste ng lägga mig och vila..




Make up time , och självklar den snygga mascara minen som vi Alla tjejer använder.;)
+ att det ser ut som jag har påssjukan på bilden hehe.





skönt.

Har precis duschat så skönt mitt hår är en enda tova just nu det hänger typ i hela ögonen så jag ser knappt vad jag skriver hehe men det ska snart fönas kommer ha typ afro imorn annars!

Åhh jag saknar Darek han är den roligaste och skönaste människa jag träffat det var det bästa med hela Hedemora vistelsen vi hade så sjukt kul specielt i Borlänge på kupolen hehe ja det är ett minne jag kommer spara i hjärtat.
Ska nog skriva ett sms och fråga hur han mår =) så nu har jag gjort det!

Jaha Det vart en jätte trevlig dag med Louise idag vi pratade om allt möjligt fikade hade det mysigt!
Måste bli snart igen!=)

Jaha imorn ska jag ta sovmorgon  , sen ska jag åka till stallet och rida =) Funderar på att köpa en dressyr sadel till cocky och börja träna mer dressyr det borde väl gå bra hon är ju så duktig på att gå fint i form och som jag brukar säga till Susanne bara det är något som fungerar för mig och är bra för hästen då är det ju bara att köra på , bara för att hon ä en quarter behöver man ju inte rida western =)

Ja det är det jag har planerat sen får vi se!

Nej fixa håret sen sova !

Godnatt.


Ps. Tack för alla rolga komentarer , det gör mig glad!=)





sovis.

Jag tog lite sovmorgon idag var så satans trött! Snart kommer Louise det ska bli trevligt var väldigt länge sen!
Sen vet jag inte vad som händer riktigt! Vi får se!

Heejå!"




ouah.

Denna dag har varit dryg, känt mig sjuk hela dan typ uch jobbigt..Men har bakat värsta coklad kakan som jag var tvungen att smaka på den var super god!
Idag gick det mesta åt skogen vart av med 2 ersättningar så framöver har jag ca 1800 i månaden att leva på och sen har man liksom en hyra på 4300 hmm hur ska detta gåja I DON'T KNOW,  men har sökt 3 jobb nu iaf så får vi se skulle typ behöva jobba heltid för att få mitt liv att gå runt!

Åhh allt är en enda jävla röra för tillfället inget funkar! blir så less...



 



trötttrötttrött

Jaha då var det en ny dag , solen skiner tror jag det är ju trevligt men jag har världens mensvärk det är inte trevligt!
Vi får se hur den här dagen blir, hoppaas bra !
Nej nu är jag hngrig FRUKOST!

Ciauu!



jäs-.

Imorn ska jag baka lite gott för Louise kommer till mig på torsdag det ska bli trevligt var ju år och dar sedan man såg skymten av henne!
Sedan ska jag till Stallet och greja, sedan vidare in till stan och träffa min Kurator som är "jätte"bra ;)

Sen ska jag ringa till ett ställe där jag sa börja ett viktcenter för nu jävlar ska fläsket bort ;) man får personlig coaching, kostrådgivning ja ändra livsstil helt enkelt!

Nej nuy ska jag sova, natti!









jag vill.

Jag vill något med mitt liv ,jag vill så mycket men jag vet bara inte vart jag ska börja någonstans eller hur jag ska börja, jag vill inte sitta här o ruttna bort!!
Jag vill göra något bra något som gynnar andra människor men samtidigt mig själv jag vill jobba med människor , eller bli skådespelare och bara springa runt på röda matan i hollywood! I don't know men jag tänker inte ge mig förns jag nått toppen! jas vad fan ska man göra liksom.

Många tankar i mitt huvud just nu!






Tack!

Jag försökte hitta artikeln från UNT  med mig på nätet men som den nöt jag är gjorde jag inte det , nen min ängel Camilla gjorde de så tack! Här är den iaf =)

http://www2.unt.se/avd/1,,MC=0-TYPE=paperarticle,00.html?db=UNTW&search7_guid=UNT200904250405


tjuhu!

Jaha då var det dax för sängen igen då, har badat och haft det bra gjort peeling i ansiktet så nu är jag fin i ansiktet igen=)  har vart en skön dag ! Och imorn ska jag fixa en sak som ska bli jätte spännande=) !

Sen ska jag säga upp mit bredband onödigt att ha både mobilt och här hemma och det mobila betalar jag bara 99kr och det här hemma 279 satt lite skilnad !
Sen ska jag ringa till Lasse på OT för jag måste göra om vänstra benprotesen för den sitter inge bra får världens skav , men va fan jag kan inte låta bli att gå och framför allt inte rida.


Jaja Godnatt!

Ciao



!

jahaja!

Då har man vart i Sthlm kom precis hem, ska försöka få i mig något att äta sen ska jag in till stan på bankmöte!

Ciauu.


kärlek.

Jag älskar henne mycket , 13 år nu och jag hoppas det blir många till!





jaha.

Idag har jag bara varit i stallet och fixat sen ätit äcklig mat hehe. Imorn ska jag åka till Sthlm för att fixa med mina protes armar typ , ska börja använda den högra mer eftersom den har jag faktiskt användning för , JAG MÅSTE  sakärpning nu Alice.  Sen ikväll blir det bara lungt ska äl kolla någon film eller något för jag är hel själv ikväll hur skönt som helst , sen kanske jag ringer Camilla och kollar om hon lever!

Ciauu*!




Jag saknar dig juu.


tack!

Det finns så många fina människor i denna värld!
Jag har haft en helt okej kväll med skitgod mat!
Imorn ska jag fråga michelle om hon vill hänga på till stallet och rida lite alltid lika kul när hon är med !=)

Nej nu ska jag väl kika runt lite här på nätet sen sova!


Godnatt!




ja.

Ja som sagt igår var allt myvcket svart  men idag är min tillvaro mycket ljusare, vi håller på att fixa mitt "sminkrum" typ så det är kul! sen ska jag väl till stallet sen ikväll hem till mamma & pappa och grilla jag älskar dom över allt annat på jorden dom finns alltid där för mig och min mamma har blivit lite som min bästa vän också! Det är dom som stöttat mig i våt och tort ...
Nej nu ska jag fortsätta =) bye!



svart.

Nu mår jag inte bra allt känns mneningslöst jag ser ingenting positivt överhuvudtaget i mitt liv just nu allt är verkligen skit, jag har gråtit floder och just nu vet jag inte ens hur jag ska stå ut dessa timmar som är kvar på detta dygn..Jag har inget att se fram emot och jag känner mig så ensam ensam! hur ska jag orka hur ska jag orka kämpa..jag vet inte om jag orkar mer nu! 


Men det blir säkert snart bättre..hoppas..