fråga?

Hej hallå nu är man vid liv igen, nej men det var sjukt skönt att sova ut....men fortfarande letar jag efter livslust.


Jaja nu har jag 2 frågor.


Tänk dig du har vart ut på krogen tex. och du vaknar upp nästa dag tänker vad hände igår egentligen och märker shit det ligger någon bredvid mig du vänder dig om ...och antingen ligger Håkan Hellström där eller Markolio....vem skulle du välja låg där om du måste välja någon?


Markolio


Håkan






Sen vilka färger finns på skylten?---->



ByeBye


hemma igen..

Så va man hemma igen då fast bara över helgen, känns faktiskt lite mysko att inte sätta sig i bilen att köra imorn men det ska bli riktigt skönt med sovmorgon.
Men imorn är det bara till att tvätta och fixa och dona sen är det bara till att packa till nästa vecka..I like Dalarna.
Sen imorn kväll ska jag till Denise ska bli trevlig att vi ska vara själva för det är vi typ aldrig längre...trist tycker jag.

Denna vecka har jag haft 14 körlektioner det ni..så jag är gandka trött bnu efter allt man lärt in men jag känner att jag är på väg..Så roligt.


Nej nu ska jag sova..Godnatt!

www.korkorthandikapp.se

nu.

Det går super bra här för mig , när jag hoppar in i bilen på morgonen känns det iunte som jag gjort något annat =) Och Eric tjatar våga gasa våga gasa, så idag på sista lelktionen då tamfan fick han se på gas hehe!

Nej men det går jätte bra känns som att det kommer gå fort dt här , och imorn ska jag åka hem ska bli jätte skönt och ta en liten pause...men jag kommer fan sakna bilen för det är så sjukt kul att köra!!

Nej nu kan jag inte sitta här och döa Emelie fyller år idasg så vi ska ut på resturasng nu , ska bli gott!

Hörs imorn när jag kommer hem! Hejdå!

right from Hedemora

Nu sitter jag här trivs jätte bra alla människor  är så otroligt trevliga och ja det är supernajs här!
Har kört 2 lektioner idag jätte kul verkligen imorn har jag två dubbelpass körning sen dska jag gå på 3 gemensamma teorilektioner + plugg själv! Så¨det är väl dax att sova snart så man orkar upp  imorn!

Vi hörs , Godnatt!

nuså!

Allt är nästan klart nu så detta får bli mitt sista inlägg här hemifrån, nu sticker jag mot Dalarna.
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, Hare så bra !

Hörs!




kl 09.05

Nu har jag ätit frukost och gjort korvstroganoff. Det är nog första och sista gången jag gör det kl 8 på morgonen.
Nu är det bara att börja packa sen in till srtan och tanka bilen , sen till stallet och ja...Känner mig lite stressad men det gör jag ju jämt!

Nej packa var det...Hej!

ju.

Åh det var jätte god mat!! Nu är jag trött och nervös...ska sova kanske, upp tidigt imorn!

Godnatt!

Så.

Skulle egentligen sovit nlite idag men jag var för stressad för det.
Så i stallet har man varit, och nu har jag gjort 2 matlådor, En med räkor pasta lime och vitlök typ. Och sen en likadan fast jag bytte ut räkorna mot kyckling.

Sen imorn ska jag göra korvstroganoff och köttfärssås och sen ska jag ta med mig all mat till hedemora s slipper jag lagga mat där.

Så nu ska jag sminka mig lite, sen packa och sen hem till mamma & pappa och äta mat och kolla melodifestivalen. Sen hem och sova...Det är mycket nu.



 



trevligt.

Michelle vart jätteglad över presenten en super smart grej en bok som handlade om hon och hennes kompisar man kan beställa den här www.sagoborgen.se Superbra!
Maten var god som vanligt och det var riktigt trevligt!
Nej nu är jag jätte trött och ska sova!

God natt!


blää

Jag mår illa illa illa kanske är det för att jag är nervös för måndag vet ej, hoppas inte det är någon jäkla magsjuka..uch!

Jaja nu har jag sminkat mig, och satt på mig halsbandet jag fick av Michelle i julklapp , presenten inslagen så nu är det bara att invänta att kl blir 8 !

Jaja ska göra lite te tror jag Grönt te med mint smak jätte gott.

Shao.




shu!

Nej nej nej , jag mår inte bra asså jag känner mig lite halvsjuk. Shit det går ju inte nu!!
Aja frida kommer hit snart och tar en fika i guess trevligt, var ett tag sennu + Att hon har klarat körkortet=)
Så hon kommer i egen bil hehe.

Det är väl det första som händer idag , skriver sen.

Bye!

Fritte & Jag hehe.




natti.

Nej nu sa jag ta och sova är jätte trött även fast jag sov 3 timmar på dan.
Imorn så blir det stallet, sen ska jag in till stan köpa en blomma för senpå kvällen ska jag hem till Denise och äta middag sen ska michelle få sina presenter . Ska bli kul. Älskar den ungen så söt!

Nej sova va det godnatt!

den tiden.

Hur ska jag förklara det här då, Det vart så knasigt jag förstår knappt vad som hände men nu är det som det är.
Men du ska veta att jag tycker jätte mycket om dig och du är en superfin människa kanske va detta bra så du kan uppfylla dina drömmar va vet jag? Men vi har haft många extremt trevliga stunder, många skratt har det blivit , många mysiga skogsturer på olika hästar. vi har trott att mina rapar vart ett vildsvin hehe..ja bara du och jag som förstår.
Vi har ganska mycket gemensamt och det har gjort det så lätt för oss att prata, alla sommarkvällar liksom när vi suttit ute och rökt cigg efter cigg efter cigg och bar pratat om allt mellan himmel och jord dom stunderna gillade jag nog som mest om jag får vara ärlig. Och  jag tror faktiskt Björne kommer sakna dig.  Och jag hoppas att den där satans fredagen inte va sista gången vi ses...Det finns mycket jag skulle kunna sriva här men jag är inte så bra på att uttrycka mig i ord jämt. Hoppas du förstår att det är tillägnat dig

// Din vän Alexandra.



åh.

Kolla vilken sötnos jag var och hälsade på idag då=)

Vilken lite isbjörn han har blivit min lilla snuss tuss.



Världens sötaste ulltuss.


Finns det någon sötare..










Det var dagens dos av lycka, resten har bara varit skit..ska lägga mig i soffan och kolla på tv resten av dan för jag mår inte bra idag ..deppig...

Hejdå!


nu.

är jag sminkad och klar, ska snart åka ska bli så kul!!

Ha en bra dag !



Hej!

kom hem från stallet för en stund sen är vrålhungrig så jag har stoppat in några fiskpinnar i ugen , jag vart jätte sugen på det när vi va i stallet så det ska bli gott!
Alla grejer passade och jag har knäppt en massa kort på min sötnos också får se om dom går att ladda upp nej nu ska jag käka fiskpinnar och sen sova kanske.
För imorn ska jag göra något superkul och mysigt kameran är med och jag berättar imoirn.
Godnatt Sov gott.

Cocky ville hellre suga på Lizette´s täckeshängare en att visa upp sitt nya snygga täcke.


Hon är så snäll min tjej står lös i gången och sover , Denna damär lite svårflörtad hon vill bara sova när man försöker få henne se glad ut.



Såja, titta vilket fint träns hon fått + den fina manen som har blivit så lång.


När man tittar närmre på Cockys man så ser det ut som det är guldtrådar i den , häftigt.
Hon är så fin min sötnos.


Stolt.

Nu mär jag hemma igen och mötet gick mycket bra , till en början kände jag mig lite illa bemöt ingen kollade på mig när dom pratade utan bara på den andra tjejen och så då vart jag lite besviken som om jag redan var bortvald. Men sen så när Alexandra fick ordet å, då kunde ingen få stop på mig jag bablade om allt mellan himmel och jord mina tankar, funderingar att alla  människor ska ha samma möjligheter oavset om man saknar ett ben, arm eller om man inte kan gå över huvud vtaget. Ja jag tror nog att jag pratade mest av alla endå tillslut. Jag var mig själv gammla vanliga Alice som säger vad hon tycker och inte ger upp i första taget så jag är extremt nöjd och stolt över mig själv. Jag är den jag är och så är det.

Nu sitter jag och väntar på mamma ska berätta allt för henne.

Sen ikväll ska eva och jag åka till stallet och greja med Cocky prova alla nya grejer, Eva är så otroligt bra med hästar och det gillar jag skarpt!

Nej vi hörs sen bye bye!





Nuså.

Nu har jag precis slängt i mig en crepes till frukost hehe, tänkte åka snart lika bra eftersom jag kommer ju självklart inte ihåg hur vi åkte dit igår så lika bra att vara ure i god tid , gud jag är nervös vad ska jag säga ? undra vad dom vill med det här mötet oho nervös! Men det går nog bra , jag tänker bara va mig själv säga hur jag är åså mer kan jag inte göra , Men jag kan rtänka mig att dom gillar Isabelle mer för hon har lite mer "städad" stil en vad jag har hehe nj men det gr nog bra .
Berättar när jag kommer hem.

Och en sak är så sjuk jag är så van att se människor med olika funktionshinder, så för mig känns det inge konstigt om jag träffar någon, som har ett ben mindre, eller bara en arm , eller nån i rullstol det är liksom som det är jag tänker likom inte på det längre, Medans nästan alla människor glor som om dom vore helt störda sånna gillar inte jag.

Aja

Ha en fin dag !

det gick bra.

Det gick bra trotts allt är äntligen hemma ska snart sova , för jag ska till RTP imorn med och prata med några i valberedningen för riksstyrelsen hmm spännande undra va dom vill prata om. Det är skönt att Isabelle också ska med !=)
Och sen pratade Anna och jag massor av hästar det är hon som driver www.hkp-coach.se  för benamputerade.Hon har så otroligt mycket erfarenhet hon satsar på paralympics 2012 i london  i dressyr Coolt. Hon ville typ att jag skulle mönstra för landslaget i maj på strömsholm och grejer jaja vi får se hur det blir , men jag diggar Anna.
Hon har en egen hemsida också www.busfro.nu .

Nej sova nu och nya äventyr imorn ByeBye godnatt.

åh..

Jag är så nervös jag vill bara gråta jag kommerbtyp få panikångest!! gaahh!

Jag åker snart Bye!

åh..

Jag är så nervös jag vill bara gråta jag kommerbtyp få panikångest!! gaahh!

Jag åker snart Bye!

tjenamors.

Hej nu är jag vaken igen hehe. Vaknade av att madde ringde så pratade med henne en stund. Så nu har jag ätit frukost ska snart hoppa in i duschen för ikväll ska jag på årsmöte med RTP typ tror jag , sen imorn ska jag också på möte med RTP för jag kanske ska bli invald i deras riksstyrelse spännande, fast jag är sjukt nervös!

Det är lika bra att jag börjar fixa mig nu för jag tar alltid 30 år på mig att fixa mig.


Nej önska mig lycka till, hörs sen bye!

home again.

Jaha nu har jag vart i stallet Cocky var jätte busig det va lite jobbigt men men e så ibland, hämtade ut mitt paket som jag beställt från hööks alltid lika kul att hämta ut paket specielt grejer till hästen det är extra kul! Det vart regntäcke, longerjord, tömkörningstyglar, nytt träns och nytt bett ska testa allt imorn men det ska nog passa=)
Nej nu ska jag gör crepes med campinjon stuvning gott gott gott!

Vi höres Sen bye!

sovmorgon

Ja det var skönt , nu ska jag snart få i mig nånting att äta sen ska jag väl till stallet sen när jag kommer hem ska jag nog plugga lite körkorts teori lika bra att börja nu med en gång!

Vi höres sen bye!

tjolahopp

Det vart inga pankakor utan macaronipudding men det var gott, Nu ska jag sova för jag är så sjukt trött ... God natt vi höres imorgon.





yes.

Igår hade vi det mycket trevligt.

Till förrätt vart det färsk sparris inlindad i parmaskinka med citron dressing, hur gott som helst.

Till varmrätt vart det oxfile med rödvinsås , potatishalvor i ugn med getost,cream fraich och örter på och sallad såklart jätte gott det med.

Efterrätt vart det chokladmouse med crisp jättegott.

Sen till tv:n grönsaker och dipp.

Extrermt lyckad middag !

Jaha idag då inte gjort myckrt alls Ida har varit här det gick bra , asskön tjej härmande Blondinbella när hon vart nerstänkt av hummerinälvor av sin bror , gud va jag skratta men hon verkar jätte trevlig iaf!

Imorn ska ja äntligen ta lite sovmorgon, sen får vi se vad som händer!

Nu ska jag göra pannkakor bye!








hej!

Shit vilket underbart väder det är ute man blir så otroligt glad!
Nu har jag slängt i mig nudlar på typ 2 minuter ska hoppa in i duschen snart, Sen ska jag göra 3 rätters middag sen ikväll kommer mamma, pappa och lisa hit ska bli mycket trevligt , sen blir det melodifestivalen!

Skriver imorn maten, för den kan man ju inte avslöja häe nu!

Hoppas alla får en trevlig alla hjärtans dag , för det tänker jag ha!

Hej då!






glad igen.

Jag älskar verkligen dig och skulle vilja ge dig "mitt hjärta" i förklaring till vänskaps kärlek. Jag hoppas och tror att du känner & vet hur mycket du betyder för mig.. Vi har många roliga minnen ihop, som får mig att le varje gång jag tänker på dom.

Ibland kan det dröja innan vi ses, och det får mig att känna mig som en dålig vän.. Men tyvärr så blir det så när man går ur skolan. Tiden finns inte riktigt på samma sätt..
Du gör mig verklige glad, du får än att se vad lycka kan vara. Du har en personlighet som speglar tuffhet på ett bra sätt, styrkan att alltid stå på dig "en jävlar enamma själ i dig", du är riktigt söt till utseendet, du klär dig snyggt, du har sjukt snyggt tjockt hår, glad och du är en underbar vän! Jag tror många önskar att dom hade just dom här egenskaperna. Jag är istället den här människan som kan ha svårt att stå på mig ibland, jag fegar ut men jag börjar bli mycket bättre.. Jag hoppas & tror verkligen att vi kommer att skapa många roliga minnen i framtiden,  att vi alltid kommer att finnas där för varandra och alltid "måna" om vår vänskap till varandra.
Jag skulle kunna skriva hela dagarna om dig, men det låter ju nästan som att jga är "förälskad" i dig ju :p hehe.. Men huvudsaken är inte att jag berättar för alla hur mycket jag gillar dig utan att finnas där för dig som en vän ska göra.. <3

All kärlek till dig, love, peace & understanding..

Skrivet av underbara Lisa till mig, nu vart jag genast gladare och fick energi till att fortsätta kämpa.
Lisa är en av mina finaste vänner som betyder mycket för mig.
Jag älskar dig och hoppas vi alltid kommer vara vänner.
You are one of the best darling.


You And Me <3



uchuchuch

Jag mår inte bra inte alls, känner mig allmänt deppig.
Jag är ledsen ja jag tror faktiskt det uch!

Jag skriver mer imorn tro jag.

Hej då!

aldrig.

Uch jätte jobbigt...Jag har nog aldrig gjort så många jobbiga beslut på 3 år som nu!
Orkar inte , vill inte...åhh vad jobbigt allt är precis nu vill bara sjunka genom jorden!

lite lugnare nu.

Okej min dag började såhär, jag vaknade upp med en natt  full  med drömmar endast omflera olika killar men det var kul. Låg i sängen var glad och sjöng " thank you for the music" med abba  en stund, sen gick jag upp klädde på mig säter mig i köket och sen säger carro en sak till mig som känns som ett jävla slag i pannan, jag förstår hur du tänker men jag säger bara det är ju likdom whatever för hade jag följt med hade jag ju ändå bara suttit i bilen så va fan spelar det för roll om jag földe med eller inte.
Jag vart jätte ledsen, sårad och besviken så nu har jag suttit här på mitt rum i snart 2 timmar och grinat , fast nu är jag mer förbannad en ledsen, Snart kommer min ängel hit somjag älska mest i världen så då blir det nog bra.

Men jag blir så ledsen när jag kämpar var eviga dag med att ens orka leva överhuvudtaget, ska man behöva höra sånt då! Nej!! Jag skulle aldrig ens komma på tanken att sägsa något så idiotiskt , till någon i samma sits som mig. För livet är redan ett helvetet och man behöver inte hjälp med att få det ännu sämmre! Fyfan.

Ikväll kommer Tess det ska bli roligt, henne gillar jag skarpt!


Hej då!





FUCK YOU.

Jaha då var min dag förstörd och tårarna sprutar!

Fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan jävla kuk värld säger jag bara!!!


Hur fan kan man sägga vissa saker jag fattar inte!!! Dom orden gjorde ont i hjärtat och höra


Nej nu ska jag böla vidare hej då.


Torsdag.

Jaha har man varit uppe nån timme då är sjukt trött, Beställde precis mobilt bredband så jag kan uppdatera bloggen medans jag är i Hedemora och tar körkortet.
Mamma kommer halv 11 och lämmnar hundarna , sen blir det väl lunch sen måste jag åka in till stan köpa några spånbalar om det finns något , sen ska jag hämta ut mitt paket från halens alltid lika kul med paket =)
Sen ska vi till stallet och fixa för att fördriva tiden , Se n ikväll ska jag och emelie dit igen , hon ska rida spännande.

Gud Cockys man har blivit jätte lång och fin vi flättade den igår hon vart jätte fin, Ska ta enbild ikväll .

Nej vi hörs sen!


oldie.

Some old pics for you people























































Bob Marley.

Och vissa låtar gör att jag får dig i mitt huve igen.

Jag kom ihåg när du sa till mig, "Sanna är min flickvän och du är min fru", hehe You were so sweet.


Nu lyssnar jag som sagt på bobban på högsta volym i vardagsrummet , shit jag älskar hans musik. Jag mår bra när jag lyssnar på de.

Tänkte bara upplysa om det.

Hejdå!








hejsan svejsan.

Nu skiner solen igen , jag vill bara öppna dörn och gå ut och sätta mig och låtsas som att det är sommarn, men inte det eller + att snart blir det ju Hedemora och där är det verkligen vinter typn 1m snö och -11 grader fyfan!
Men det roliga var att igår när vi var där var det -11 men det kändes inte kalt sen när vi kom hem då vare +2 och vi höll på att frysa ihjäl , skumt hur olika det kan va!

Jaja idag blir det inte mycket som händer, ska bara ta det lungt.

Sen ikväll ska jag gör frukost korv med hemmagjord potatismos fy va gott!

Hörs Sen.

Hej.

Nytt Datum den 22/2 drar jag till Hedemora, Trevlig dag nu har vi väl kommit på hur jag ska köra bilen det blir en mini ratt att styra med på höger arm, sen gassar jag med vänstar blir nog bra sen kommer jag ha sjukt mkt finneser men bara för att jag är behov av dom , el döra, trycker på en knapp så startas bilen ja allt kommer vara eldrivet bara att trycka på en knapp!
Och det som är bra att jag kan köra både med och utan proteser då jag gasar och styr med armarna.
Shit nu är jag skit peppad på att åka dit och bara köra köra köra , längtar!

Jaja snart ska jag fixa lite mat, sen kolla lite på tv sen sova tidigt för imorn Så ska jag på sånglektion , ska bli superkul=)





Sara
En ängel


mat

Tänk att man alltid blir sugen på mat när man inte ska det, bara för att man har intalat sig själv för att nu ska jag inte äta skräp mat på ett bra tag jo då är det enda man tänker på en Mc feast  & Co liksom Why? orkar inte.
Snälla tvätt maskin bli klar jag vill sova....Tänk att man alltid ska komma på att man ska ha något på sig som är skitigt så måste man börja tvätta fast man egentligen bara vill lägg sig i sängen att sova, Drygt!


Love You? eller Älskar dig ? vilket låter bäst Love you tycker jag



Häromdagen när jag åkte bil först då förstog jag verkligen att jag blivit sviken av min bästa vän, det var första gången jag riktigt fattade det och det gjorde extremt ont i hjärtat och själen jag grät till och med några tårar för din skull...
det är konstigt hur livet kan förändras egentligen, men det är väl så det är.



Nej sova nu, Hedemora here we come ;)

Godnatt!







Första steget mot körkortet.

Imorn ja kl halv 8 rullar bilen mot Hedemora vi ska kolla ut hur jag ska köra osv, ska bli spännande undra om jag får köra något hehe hoppas =)

Jag är rijktigt peppad till ett litet projekt jag skulle vilja göra men jag vet inte om det går. måste ha en liten häst först.

Sen 2:a mars då drar jag till Hedemora för intensivkurs för körkortet, det ska bli så otroligt spännande fatta snart har man förhoppningsvis körkort, yes!!

Jaja ska försöka komma isäng tidigt idag så man orkar upp imorgon.


Hejdå!

Pankakskalas

Hej, idag har varit en mysig dag Michelle har varit med i stallet det gick bra , Sen åkte vi hem till mig och gjorde värsta pankakstårtan , med massa sylt och glass det var supergott.
Nu kom mamma

Hörs sen!

fint.

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
but you broke me
Now I can't feel anything




godmorgon.

Har vsovit skitdåligt inatt iprincip ingenting låg och tänkte på vad madde skrivit i sin blogg blev orolig. Men nu ska jag försöka hålla mig vacken tills ikväll så kanske man sover bättre då,
Fick precis huvudvärk men kanske blir bättre bom man kommer ut i friska luften, ska till stallet snart och släppa ut hästarna.
Sen hem och träna lite. äta lite lunch, duscha sen åka till Lisa runt 4 ska bli trevligt inte ofta man blir bortbjuden på middag så det ser jag fram emot.

Nej skynda sig lite nu så man är färdig till 8 när Emelie kommer.

Hej då så länge.




hejlu!

Jag har typ tappat lusten att skriva men ska försöka.

Inatt sov jag skitdåligt och jag skulle upp 8 glöm det vart ty halv 12 fort in i duschen , sminka fixa hår och grejer.
Sen kom Carina frtån arbetsförmedlingen riktigt skön dam, vi pratade om jobb,praktikplatser m.m vi får se vad det blir. Men min dröm är typ att bli make up artist / styelist....ska kolla hur det är med såna utbildningar.
Sen har jag vart  stallet och stressat, nu är jag hemma ska snart laga mat Tacosallad ska bli gott, köpte lite chilinötter och cola light till tv:n sen ! Denm här fredagen blir lugn.

Måste lägga mig tidigt har utsläpp imorn så det blir väl upp vid Kvart i 7 någonting.

Nej nu ska jag ha en mysig hemma kväll framför tv:n Hörs !




Zac Efron

Min nya Snygging



God eftermiddag.

Ja shit jag sov till halv 2 det var riktigt skönt. Så nu har jag sminkat mig och ätit frukost. Så nu ska vi in till stan och handla.
Sen till stallet, sen ska jag hem och göra miun efterlängtade pastaslad med KAVLIS  rhoder island dressin , längtar hehe!
Sen kommer camilla.

Hörs Sen Bye.

Sängen next.

Jaha det har varit en trevlig dag, men samtidigt har jag som vanligt funderat över livet en hel del och det är jobbigt!
Jag tror jag har känt så här lite sen Sara drog, jag klarar mig inre utan hennes positiva energi. Jag tror aldrig jag har träffat en sån stark människa som är så otroligt omtänksam , jag känner mig tryg med sara för hon övertygar verkligen mig till att allt går bara man vill. Ja det finns många fina ord jag skulle kunna säga om denna fina människa men  jag kan inte riktigt formulera dom nu. Jag saknar Sara helt enkelt.

Nej men nu ska jag sova , jag är hungrig så jag längtar till frukosten imorn!

Godnatt.




Island var vackert




Solnedgång



Hej hallå.

Dagen löste sig tillslut mamma kom hit och min dag vart inte föstörd!
Vissa människor är helt skumma beter sig så oprofesionelt, dagens ungdomar vad äre med dom? Verkar tro att man bara kan glida runt på ett jävla bananskal och tro att man kan få behålla jobbet , men nej nej så är det inte! Då är det BYE BYE , kan jag säga . Uch och fy och bläääää på egoistiska människor.

Jaja har blivit mycket snack idag med trevliga madde och det är så skönt att få medhåll från andra som inte heller kan fatta hur vissa beter sig, Aja hur som helst har det varit jätte trevligt med god mat åså. Måste vi göra om gumman!

Hörs sen Bye.


hej hej hemskt mycket hej!

Nu har jag duschat, fönat och plattat håret så nu känner man sig fräsch igen, skönt!
Får se hur morgondagen blir, varför ska allt fucka till det för mig? hoppas det löser sig.
Nej sängen nästa kanske , fast jag är inge trött..jobbigt!

Aja hörs imorn, god natt!

nej men oj

Nu sommna jag igen men vad ska manb göra liksom när det inte finns nånting att göra?
Sen när jag vaknar upp hade jag ont i vänster sidan av halsen Oh no, men det vara bara typ 5 min så det är nog ingen fara.
Jaja nu får man väl ta och vakna till lite så kommer eva och nästa Malin, så ska vi till stallet!
Sen ikväll är det tv yes!!

Hörs sen bye!

hund på låda?

Aså gud vad för bannad jag blir kollade för kul bara lite chihuahua annonser och på jätte många står det är rumsren går på kattlåda , aså hallå? Det är ju  en hund en hund gör sina behov ute !! Shit va förbanad jag blir ! Jag skulle aldrig låta en hund gå på låda hur liten den en va, nej fyfan säger jag bara!
Aså min 2 chi går ca 1 mil om dagen dom älskar att vara i skogen! Usch aja det finns människor till allt men det är så synd om hundarna!

Fel att spola ner en fisk i toan?

Ja Denise var ju här och fixade mitt akvarium då visades det att 3 av fiskarna dom hade typ buksot så det vara bara att hova upp dom och ner med dom i toan, GUD va taskig jag kände mig men Denise sa att dom dör av trycket i spolningen i toan, a okej tur det då hoppas nu bara att inte dom andra får det .

Och sen en sak till jag kan inte förstå varför man skalar en lök med en kniv det måste ju vara jätte klumpigt, eller är det många som skalar lök med kniv? Aja jag fattar inte va fan det är ju bara att riva av de och sen efter det så kan vissa  heller inte hacka den så då får man liksom vara någon jäkla lökskärarlärare också . vissa människor är skumma . och en sak till tänkte på de nu eftersom jag precis skrev de , jag har efter 20 år lärt mig att människa stavas med 2 n eller nu vart jag osäker men jag tror vdet , då har jag bara ty 200 ord till att lära sig , vi siktar på att jag kan dom vid 40 då efteresom det btog 20 att lära mig 1. Aja skitsamma.


Nu börjar iritationerna tas vid åh åh åh, nej men jag ska försöka hålla humöret uppe !

Nu börjar jag tveka dressyr`? eller western? jag vet att dressyren kan ta mig längre till och med kanske till paralympics fatts coolt! aja jag  vet inte men jag lär komma på det snart!

Nej nu ska jag göra någonting , hörs sen bye.








Hejsan!

Johan Palm från idol har fått skivkontrakt inte ett så dåligt heller och kommer snart släppa en skiva , hur är det möjligt han kan ju inte sjunga? Men han är ju lite anorlunda det är väl det som drar.

Jaha dagen har varit vbra hittils förutom att jag är sjukt trött och har mått lite illa, men annars helt okej.
Malin är på väg till affärn och handlar ska ju bjuda Denise på lunch.

Lime räkor med Pasta:

1 cocosmjölk
1 burk med räkor
4 vitlöksklyftor
1 gul lök
2 msk limesaft
Salt & Peppar

Gör såhär:
Hacka löken och vitlöken och fräs i stekpannan med lite margarin/olja.
Häll sedan i cocos mjölken och limesaften låt puttra några minuter.
Salta och peppra efter smak
Ställ sedan stekpannan åt sidan och häll i räkorna.
Låt stå någon minut.
Servera med nykokt pasta.

Hur gott som helst och enkelt.

Nej nu ska jag fixa mat.

Höres Sen bye.

kväller!

Jaha nu är det kväller igen och det är dax att sova är lite tröttare idag en igår skönt , för igår låg jag och glodde tv tills 4 på morgonen!
Imorn kommer denise hit och äter Lunch trevligt btror jag vet vad jag ska göra nånting med räkor och pasta mums!
Sen ska hon göra rent mitt akvarium det är jätte smutsigt + att mina fiskar ser lite hängiga ut.
Sen kanske man hinner iväg att panta burkar och handla lite mat skulle verkligen behövas!

Den här dagen vart ganska bra trots allt och jag lärde mig lite nya knep.
Och sen ringde mamma och bverättade en sak som gjorde mig väldigt rörd känns som en ära om det skulle bli så.

Nej sängen nu och titta lite tv innan man somnar!

God natt!







ojdå

Jag sommnade vist på soffan men de var skönt är lite piggare nu fast jag mår lite illa , jag orkar inte göra mat idagf så det blir nog bara en macka .
Ska till stallet sen också , sen ska jag bara hem och sitta och mysa i soffanoch bara titta på tv hela kvällen!
Hoppas illamåendet går över hatar att må illa!

Hörs sen så får vi se hur humöret mår då;)

Bye!

sen lunch

Vart en sen lunch , vart fast med madde i telen i typ 1 timme det var bara trevligt att prata av sig vi bestämde också att vi skulle ses på onsdag först ta en fika eller lunch kanske vad säger du madde? Sen iväg till stallet och pyssla lite ,Trevligt!

Ja och sen till lunchen ja Farfar kom ju hit med typ halva kvantum, Det var olika sorters bröd, olika sorters skinksa , ost , choklad kex, päron och sist men inte minst semlor så det vart en riktig panglunch med semla till efterrätt mums men nu mår jag lite illa så nu blir det nog ingen semla förns nästa år !

Och farfar är ute med hundarna i det soliga fina vädret  jag hade också velat tagit på mig skorna och knasllat iväg som ingenting men det går inte före mina ben bär mig inte så långt, va tänck dig va underbart att bara ta en lång promenad, eller varför inte kunna ta en jogging tur, eller bara känna hur mjukt och skönt gräset är under fötternsa en fin sommar dag ... nej nej inte för mig då mina riktiga fötter har gått i pension för länge sen ... att känna gräset under fötterna en fin sommar dag är bara ett minne...men som vi sa dert finns vissa som har det värre man får tänka så!

Nej kolla lite på tv kanske.


Hejhej!




"Barfota utan strumpor och skor,
ska jag vandra med dej,
ut till sommarn där vindarna bor,
till ros och förgätmigej
."


dusch

Hej gott folk!
Jag är själv idag ganska skönt på sätt och vis man kan ta allt i sin egen takt slippa anpassa sig efter någon annan man kan bara tänka på sig själv.
Jag gick upp vid ca halv 9 åt lite frukost sen tänkte jag ja måste duscha jag testade lite olika metoder men tillslut kom jag på ner på golvet hoppade runt på rumpan i halva lägenheten sen in i duschen gick hur bra som helst är lite imponerad av mig själv ! tog dock 1och ben halv timme men det var det värt, tänk alla människor tar det som en självklarhet att hoppa in och ta en varm dusch på morgonen. ordet snabbdusch existerar inte längre en dusch för mig är ett helt projekt, jag måste helt enkerlt titta mig runt på väggar , hyllor överallt för att tänka ut vad jag kan ta användning för . Som tex nu jag tappade hudkrämsburken på golvet då fick jag fundera ett tag hmm hur får jag upp den och efter någon minut så hade jag fått upp den, medans andra skulle bara böja sig ner att ta upp den .
Så alla människor var glada åt det ni har för en dag kanske ni lever på helt andra vilkor, så som livet vart fdör mig förändrades på en natt!

Men nu är sdet väl kanske dax för lunch ska försöka ta mig in i frysen få tag på lite filodegspaj, kycklingspett och köttfärsbiffar och det kommer väl ochkså ta mig sådär ca en timme, så vi höres sen så får vi se om jag lyckats f i mig någon mat!

Bye.

Ps. Jag ska skaffa ett badkar med dörr. ds









Cool




fuck you!

Jaha ska man gå och sova kanske kl är ju halv 1 och då måste man ju sova om man heter Alexandra, fuck you.
Aså jag tycker så synd om min mamma hon har varit ledig i en vecka från sitt jobb på akademiska men vet ni va hon har vart hos mig dygnet runt sen hon vart ledig känns det som för att sommliga inte kan sköta sitt jobb eller ALDRIG ställa upp. Fyfan fyfan fyfan fyfan säger jag , vad lever man i för värld liksom . Nej funderingarna snrurar runti mit huvud just nu jag orkar snart inte mer. jag orkar inte vara på dåligt humör varenda jävla dag pga andra mäniskor som fuckar till det för mig hela tiden , nej nu är det nog vill jag säga. jag pallar inte!!!!!
Jag vill så mycket men det funksr inte om det fortsätter såhär.
Jag har inte ens lust att gå och lägga mig för jag vet att morgondagen kommer bara börja med problem problem problem, åhh jag blir så otroligt ledsen...jag orkar inte kämpa när det alltid är motvind.
Imorn ska jag träna tills jag spyr känner verkligen för det jag skulle vilja slå på nånting tills det är helt sönder jag skulle vilja skrika ut allt jag känner ja ja vet inte allt är bara pissed off för tillfället!!

snart

igår var det 2 hela jävla fitt år sen  jag gick på mina egna fötter för en sista gång ca kl 6 på morgonen vinglade jag runt på mina små fötter som var helt blodförgiftade som resten av koroppen också var mina armar bara hängde jag hade ingen kontroll över dom . klockan blir 12.00 mamma ser små blå fläckar på min lilla mage doktorn kommer DOKTORN: UPP på britsen nu är det brotom centralintensiven varnas om att nu blir det stort pådrag .
dom springer från barn till centralintensiven med lilla mig på sängen som är halvt medvetslös å fattar ingenting dörrarna slås upp på centralintensiven , ja ser lite suddigt framför mig ett helt läckar team.
när jag kommer fram får ja massa slangar i mig syrgas mask å jag skriker för fulla muggar KOMMER JAG ATT DÖ KOMMER JAG ATT DÖ. INngen svarar sen minns jag inget mer
jag vaknar 5 veckor senare på bränskadeintensiven å helvetet kunde börja......................


Snart är dagen kommen igen...

Jude Law

Han måste vara den snyggaste/sexigaste mäniskan på hela jorden, är det tållåtet att vara så fruktansvärt HET.





Många Pussar på han!!

fredag

Fredag i bilder.




En Söder Glöder.




Eva Och Tito HAHAHA!








Goaste Linus.








As trevlig kväll.



okej

Jag:
Förnamn.
A:Har dom vackraste ögonen
L: Alla älskar dig
E:Jätte bra på att kyssas
X: Inte alls duktig i skolan
A:Har dom vackraste ögonen
N:?
D: Gillar att dansa loss
R:Helt GALEN.
A: Har dom vackraste ögonen.


Efternamn.
A: Har dom vackraste ögonen
N: ?
D:v Gillar att dansa loss
E:Jätte bra på att kyssas
R: Helt GALEN.
S: Lätt att bli kär i.
S: Lätt att bli kär i.
O: As sexig , gr
N: ?



Testa dig själv:

A - Har Dom Vackraste Ögonen.
B - Alla Vill Ha Dig.
C - Riktigt Barnslig.
D - Gillar Att Dansa Loss.
E - Jättebra På Att Kyssas.
F - Bra Personlighet Och Utseende.
G - Skiter I Vad Andra Tycker.
H - En Gosig Nallebjörn.
I - Helt Underbar I Sängen.
J - Alla Avgudar Dig.
K - Vild Och Galen.
L - Alla Älskar Dig.
M - Ruskigt S.
O - As Sexig, Grr.
P - Populär Bland Andra.
Q - Mindre Snygg.
R - Helt GALEN.
 S - Lätt Att Bli Kär I.
T - Omtänksam Och Bryr Sig.
U - Kung På Att Bara Ta´t Lugnt.
 V - Alltid Lika Glad.
 W - Otur I Kärlek.
X - Inte Alls Duktig I Skolan.
 Y - Bästa Pojkvän/Flickvän Som Finns.
Z - Alltid Redo.
Å - Har En Dold Talang.
 Ä - Kan Inte Behålla Hemligheter.
Ö - Gillar Att Dricka/Festa